Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plačko, decko, rozmaznanec? Neymar už má obvinení po krk: Obrovská bolesť a neutíchajúci plač!

PARÍŽ - Ďalšie zranenie, ďalšie obvinenia z filmovania a vyplakávania. Notoricky známy kolotoč, po ktorom Neymar reagoval ako ešte nikdy: Neviem, ako to zvládnem! Obrovská bolesť a neutíchajúci plač
Zdroj: 38653
Zdieľajte:

Brazílčan Neymar nedohral pohárový súboj proti Caenu. Poranil si adduktor na ľavej nohe a najnovšie správy hovoria o tom, že bude PSG chýbať mesiac. Nezahrá si ani v osemfinále Ligy majstrov proti bývalému klubu FC Barcelona.

Kolotoč sa opakuje. Často driblujúci Neymar pravidelne po kontakte s protihráčmi padá k zemi a zranenia sú u neho na bežnom poriadku. Rovnako ako obvinenia z filmovania či vyplakávania.

Prečítajte si aj

Bývalý nemecký reprezentant prezradil, kto sa bránil ťažšie: Messi alebo Cristiano Ronaldo?

Neymar si vylial srdce na instagrame

Neymar už to nevydržal a na sociálnej sieti si poriadne uľavil:

„Smútok je obrovský, bolesť je hrozná a plač neustály," písal vo svojom príspevku na instagrame.

„Znova prestávka v tom, čo robím v živote najradšej, v hraní futbalu. Niekedy sa cítim nekomfortne pre môj štýl hry, pretože driblujem a neustále ma atakujú."

„Neviem, či som problémom ja alebo to, čo robím na ihrisku. Som z toho smutný. Som smutný z toho, čo počujem od hráčov, trénerov, komentátorov alebo do pekla kohokoľvek, keď tvrdia, že: ´Naozaj by ho mali trafiť, on padá, on plače, decko, rozmaznanec a podobne´."

„Úprimne som z toho smutný a ešte neviem ako veľmi to dokážem znášať. Len chcem byť šťastný a hrať futbal. NIČ VIAC."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Neymar

Diskusia

Podobné články