Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na rovinu mi povedali, že so mnou nepočítajú! Slovenský reprezentant v hodine dvanástej zmenil dres

KARVINÁ - Slovenský reprezentant v hodine dvanástej mení dres! Na rovinu mi povedali, že so mnou nepočítajú
Zdroj: 36596
Zdieľajte:

Tesne pred uzavretím prestupového obdobia získal český futbalový prvoligista MFK Karviná slovenského obrancu Róberta Mazáňa z FK Mladá Boleslav. Dvadsaťsedemročný slovenský reprezentant podpísal s moravským klubom zmluvu do konca sezóny.

"Róbert je ľavák a počítame s ním na Ľavý kraj obrany. Po odchode Ndefeho sme potrebovali vyriešiť pozíciu na kraji a sme radi, že sa to podarilo. Verím, že Róbert do kolektívu bez problémov zapadne a bude pre nás posila," povedal športový riaditeľ MFK Lubomír Vlk.

Prečítajte si aj

Pomsta za kritiku Artetu? Na internete sa objavilo chúlostivé video hviezdy Arsenalu

Mazáň prišiel do FK Mladá Boleslav v septembri 2020 zo Celty Vigo. V českom klube odohral 13 zápasov, ale po prestavbe kádra prišiel o pozíciu. "Sedeli sme s trénerom Jarolímom a ten mi na rovinu povedal, že počíta s inými hráčmi. Som mu vďačný, hneď som mohol riešiť, čo bude ďalej. Karviná bola aktívna a chcel ma aj tréner Jarábek. To rozhodlo," uviedol Mazáň, ktorý na Slovensku pôsobil v Trenčíne aj Senici a so Žilinou získal v sezóne 2016/2017 majstrovský titul. V zahraničí pôsobil aj v Holandsku, Poľsku a Španielsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články