Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Suarez: Bál som sa, že ma Barca nepodpíše

Uruguajský futbalista Luis Suarez sa jednu chvíľu obával, že uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii zničilo jeho kariéru.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Kontroverzný útočník v rozhovore pre španielsku televíziu priznal, že v jednom momente sa bál, že z dôvodu štvormesačného dištancu od FIFA sa jeho prestup do FC Barcelona neuskutoční.

Suarezove obavy sa napokon nenaplnili, katalánsky veľkoklub v lete zaplatil FC Liverpool za jeho služby 81 miliónov eur a uruguajský kanonier sa stal hráčom španielskeho vicemajstra. O päť dní mu vyprší trest od FIFA a už v sobotu si môže odbiť dlhoočakávaný debut v drese Barcelony, ktorá sa v prestížnom "El Clasicu" predstaví na ihrisku Realu Madrid.

"Po incidente na brazílskom šampionáte som si myslel, že moja kariéra je zničená. Najskôr som sa o tom s nikým nechcel rozprávať, skryl som sa za rodinu. Ale keď som sa ospravedlnil, uľavilo sa mi," uviedol Suarez a pokračoval: "Keď mi v jeden deň zavolal môj agent a oznámil mi, že som sa stal hráčom Barcelony, rozplakal som sa. Skutočne som si myslel, že pre dištanc od FIFA Barca o moje služby už nebude mať záujem. Podpora klubu ma dojala."

Suarez verí, že tréner Luis Enrique ho nominuje na sobotňajší šláger proti Realu. "Nechcem pokúšať osud a preto nebudem rozprávať, že čo bude ak nastúpim. Nie je môj štýl, aby som tlačil na trénera, že nech ma nechá hrať. Chcem pomôcť môjmu tímu a spoluhráčom hocijakým spôsobom," dodal Suarez.

Zápas Real Madrid - FC Barcelona je na programe v sobotu o 18.00 h.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články