Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Alisson bol najlepším hráčom City! Trápnym výkonom potopil Liverpool, twitter explodoval hnevom fanúšikov

LIVERPOOL - Na Anfielde ožili spomienky na nočnú moru menom Karius.
Zdroj: 38608
Zdieľajte:

Šláger kola. Kľúčový zápas. FC Liverpool privítal na Anfielde Manchester City. Nezvládol to. Pritom 20 minút pred koncom bol stav nerozhodný 1:1.

Napokon však obhajca titulu prehral trpko 1:4. Kľúčovým hráčom sa stal brazílsky brankár The Reds Alisson Becker. Spravil dve fatálne chyby v priebehu troch minút vedúce ku gólom hostí.

Vďaka Alissonovi sny Liverpoolu o titule v troskách

Na Anfielde ožila spomienka na nočnú moru menom Loris Karius. Tentoraz v podaní Alissona Beckera.

„Bolo to bizarné, niečo čo si spájame so vzdialenou érou Liverpoolu. Tesný zápas, dal sa vyhrať. Tesný a nervózny, napätý, do centra pozornosti sa dostáva brankár," analyzoval Neil Jones pre goal.com.

„Chyby Alissona Beckera boli rovnako pozoruhodné ako drahé. Liverpool určite stáli akúkoľvek šancu na dobrý výsledok. Ich sny o titule sú v troskách."

„Čo Brazílčan robil? Bolo to šokujúce, mimo jeho povahy. Je jedným z najlepších na svete, ale tu vyzeral úplne inak. V sezóne, v ktorej sa Liverpoolu toho toľko pokazilo, toto dosiahlo dno. Ak sa nemôžu spoľahnúť na svoju jednotku, na koho potom?"

Liverpool pokračuje vo veľkom trápení. Je štvrtý a na vedúci Manchester City stráca 10 bodov + zverenci Pepa Guardiolu majú zápas k dobru v rukách. Šanca na obhajobu titulu je mizivá. Takmer nereálna.

Sociálna sieť twitter doslova explodovala nevraživými komentármi na adresu Alissona.

„Nick Pope musí stáť aspoň 250 miliónov libier pri pohľade na výkony De Geu a Alissona tento víkend," písal Simon Evans.

„Alisson vytvoril viac šancí (2) ako Thiago (1)," pridal sa fanúšik s menom Tashion.

„Alisson bol najlepším hráčom City," písal ping.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, goal.com

Diskusia

Podobné články