Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Walter Mazzarri pravdepodobne v Interi Miláno skončí

Tréner futbalistov milánskeho Interu Walter Mazzarri bol po nedeľňajšom šlágri 7. kola talianskej Serie A s SSC Neapol poriadne rozladený.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Jeho tím napriek hernej prevahe iba remizoval so súperom Slovana Bratislava v Európskej lige UEFA 2:2, keď všetky góly padli v záverečnej 15-minútovke duelu na San Sire.

Mazzarri po zápase neprišiel na tlačovú konferenciu, zastupoval ho na nej jeho asistent. Kouč Interu bol v súboji proti svojmu bývalému klubu ako na ihlách a napokon ho po vylúčení rozhodcom dopozeral z tribúny. Po hrubých defenzívnych chybách si jeho tím "nechal" streliť dva góly. Vždy síce na ne našiel odpoveď, ale remíza sa Mazzarrimu vzhľadom na priebeh zápasu málila. Jeho pozícia v klube je neistá, naštrbené vzťahy s novinármi nepridávajú Mazzarrimu plusové body.

Inter pred zápasom s Neapol prehral v lige dvakrát rozdielom troch gólov. Prezident "nerazzurri" Erick Thohir však nechce riešiť veci s horúcou hlavou. "Síce sme s Neapolom len remizovali, ale hráči ukázali charakter a bojovali až do konca. Bol to pre nás smoliarsky zápas, boli sme jasne lepší, ale v koncovke sme sa vytrápili. Fanúšikovia však chcú vidieť takýto prístup. Čo sa týka pozície Waltera Mazzarriho, budeme sa o tejto téme baviť začiatkom týždňa," reagoval Thohir.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články