Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zrada! Messi zúri po zverejnení detailov zmluvy: Z Barcelony chce odísť, podáva žalobu na klub

BARCELONA - Ak boli doteraz nejaké pochybnosti, či Messi zostane v Barcelone alebo odíde, tak teraz je to už úplne jasné
Zdroj: 38505
Zdieľajte:

Už skôr sme vás informovali o uniknutých podrobnostiach zmluvy, ktorú Lionel Messi podpísal s FC Barcelona v roku 2017.

Podľa El Mundo dostane Messi počas štyroch rokov neuveriteľných 552 miliónov eur - 138 miliónov eur na sezónu fixný plat + bonusy. 115 miliónov eur dostal ako podpisový bonus. Vernostný bonus vo výške 78 miliónov eur.

Messi cíti zradu, chystá žalobu na klub

Kandidát na prezidenta Barcelony Victor Font prezentoval svoj názor na podrobnosti zmluvy, ktoré uzreli svetlo sveta.

„Leo Messi si zaslúži všetko, aj posledné euro, ktoré mu Barça zaplatila. Klub nezničil, ale práve naopak. Je to najlepší hráč vôbec. Chceme, aby s nami zostal navždy, “napísal Font na svojom Twitteri.

Messi pochopiteľne zúri pre zverejnenie podrobností svojej zmluvy s Barcelonou. Podľa Don Balon chce z klubu odísť. Je presvedčený o tom, že ho niekto z katalánskeho tábora zradil.

Prečítajte si aj

Mourinho: Nastáva rozhodujúci moment pre Garetha Balea!

Messi podľa spomínaného zdroja označil situáciu za neslýchanú. Je nahnevaný, že niekto z klubu prezradil novinárom podrobnosti jeho zmluvy, ktorá mala zostať v tajnosti, nakoľko ide o dôverné informácie.

Argentínčan chcel klub opustiť už pred aktuálnou sezónou, napokon sa rozhodol zostať. Doteraz boli možno nejaké pochybnosti o tom, či predĺži s Barcelonou zmluvu alebo v lete odíde. No po úniku detailov jeho zmluvy sa zdá byť úplne jasno v tom, že sa bude sťahovať.

Španielska Marca priniesla informáciu o tom, že Lionel Messi prostredníctvom svojho tímu právnikov bude žalovať vedenie klubu za únik dôverných informácií. Žaloba sa má týkať troch osôb, ktoré disponovali všetkými informáciami o zmluve.

Týmito ľuďmi sú bývalý prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu, výkonný riaditeľ Oscar Grau a Carles Tusquets, úradujúci prezident klubu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, El Mundo, Don Balon, twitter Victor Font

Diskusia

Podobné články