Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba FC Barcelony, ktorá môže udržať v klube aj Messiho?

BARCELONA - FC Barcelona spraví všetko pre udržanie Messiho. Príde v lete na Nou Camp jeho kamarát z argentínskej reprezentácie?
Zdroj: 37221
Zdieľajte:

Spája ich národnosť aj neistá budúcnosť.

Lionel Messi aj jeho kamarát z reprezentácie Sergio Aguero majú posledných pár mesiacov platnú zmluvu. Obaja sa po sezóne stanú voľnými hráčmi.

Sergio Aguero sa v lete chystá opustiť Manchester City a Lionel Messi chcel odísť z Barcelony už pred aktuálnou sezónou.

Angažovanie Aguera ako ťah na udržanie Messiho?

Barcelona by sa mohla pokúsiť o angažovanie Aguera, čím by možno presvedčili Messiho zostať.

Aguero je najnovšie spájaný s presunom do Barcelony, informuje o tom The Sun.

Sergio Aguero je špičkový kanonier a napriek bohatej histórii zranení nebude mať núdzu o nápadníkov. V súvislosti so záujmom o Argentínčana sa spomína aj PSG.

Aguero strelil za Citizens 256 gólov v 379 zápasoch a na Etihad Stadium zanechá nezmazateľnú stopu. Je najlepším strelcom klubu v histórii. Počas svojho tunajšieho pôsobenia získal štyri tituly Premier League.

FC Barcelona musí vyriešiť svoje ekonomické problémy, obrovský dopad na klub mali obmedzenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu.

Aguero španielsku La Ligu dôverne pozná, svojho času pôsobil v Atléticu Madrid. Vrátil by sa do známeho prostredia.

Fanúšikovia sa už dlhšie nedočkali žiadnej výraznejšej posily. Príchod Sergia Aguera by určite privítali nielen oni, ale je dosť možné, že by sa mu potešil aj kamarát Lionel Messi.

A možno by tento ťah Barcelone skutočne vyšiel a odchovanec katalánskeho klubu by napokon predsa len zostal a podpísal novú zmluvu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články