Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prichytený! Ibrahimovič strávil silvestrovskú noc s NAJkrajšou športovou moderátorkou, píšu Taliani

MILÁNO - Tajomstvo jeho neuveriteľnej formy? Ibrahimovič prichytený, silvestrovskú noc strávil s NAJkrajšou športovou moderátorkou
Zdroj: 38342
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič má 39 rokov, no ako keby ani nestarol. Vďaka jeho prínosu na ihrisku aj mimo neho je AC Miláno v polovici sezóny lídrom Serie A s trojbodovým náskokom pred Interom.

Ibrahimovič má na konte desať gólov a nebyť jeho zranenia a vynechania niekoľkých zápasov, bol by možno na čele poradia kanonierov, ktorým kraľuje Cristiano Ronaldo s 15 gólmi.

Ibrahimovič strávil silvestrovskú noc s najkrajšou moderátorkou

Že by sa tajomstvo jeho energie a mladosti skrývalo v tajnom vzťahu s o 10 rokov mladšou talianskou športovou moderátorkou menom Diletta Leotta? Tá je považovaná mnohými za najkrajšiu športovú moderátorku sveta.

Zlatan Ibrahimovič je mimochodom ženatý s Helene Segerovou a spoločne vychovávajú synov Maximiliana a Vincenta. Málokto vie, že bývalá švédska modelka a herečka má 50 rokov! Na svoj vek sa stále udržiava vo výbornej forme. No zdá sa, že Zlatan zatúžil po "mladšom mäsku".

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatanova rozcvička sa stala virálom! Jednému z trénerov však asi všetko jedno nebolo

O tajnom romániku hviezdy AC Milána a atraktívnej talianskej športovej moderátorke sa špekuluje už dlhšie. Iskra mala medzi nimi preskočiť pred niekoľkými mesiacmi na jednom fotení. Neskôr ich v Taliansku "načapali" na spoločnej romantickej večeri.

Taliansky týždenník Oggi priniesol informáciu o tom, že Zlatan Ibrahimovič si užíval silvestrovskú noc v dome 29-ročnej krásky. Odvolávajú sa na svedka. „Večer 31. decembra bol Zlatan v jej dome. Spoločne tam boli od 21:20 až do polnoci, po ktorej zhasli svetlá a už sa nerozsvietilo,“ uviedol svedok magazínu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Oggi

Diskusia

Podobné články