Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho odhalil, na ktorý tím z Premier League sa podľa neho dobre pozerá a je jeho obľúbený

LONDÝN - José Mourinho prezradil, na ktorý tím z anglickej Premier League sa podľa jeho názoru dobre pozerá
Zdroj: 37977
Zdieľajte:

José Mourinho po sobotňajšej výhre Tottenhamu s Leedsom (3:0) hovoril o stretnutí, ktoré Spurs čaká 13. januára - proti Aston Ville. Práve tento tím označil za ten, na hru ktorého sa oplatí pozerať.

Mourinho si obľúbil Aston Villu, jej hru si užíva

„Ľudia hovorili, že prichádzajú ľahšie zápasy. Ale ja tomu samozrejme neverím," hovoril Mourinho pre BT Sport.

„Leeds je ťažký a Aston Villa je momentálne môj obľúbený tím v Premier League. Užívam si sledovanie ich hry, majú dobrých hráčov a sú veľmi dobre vedení. Toto je na rade."

Aston Villa aktuálne figuruje na siedmej pozícii v Premier League. No má len o tri body menej, než aktuálne tretí Tottenham, pričom má odohratý o zápas menej.

Vo svojom kádri má fantastického Jacka Grealisha (päť gólov a sedem asistencií v tejto sezóne PL), o ktorého javia záujem popredné európske tímy.

Prečítajte si aj

Pochettino má pre PSG vyhliadnutých dvoch bývalých zverencov z Tottenhamu

Mourinho vyzdvihol Kanea a Sona

Mourinho nezabudol vyzdvihnúť svoje hviezdy. Kane a Son sa na výhre s Leedsom podieľali zhodne gólom a asistenciou.

„Myslím si, že v Premier League je všade veľa dobrých hráčov, dokonca aj v kluboch, v ktorých neveríte, že môžu mať takých dobrých hráčov. Musím však povedať, že Sonny a Harry robia túto sezónu špeciálne veci."

Son hrá pod Mourinhom vo svojej životnej forme. S dvanástimi gólmi na konte je aktuálne druhým najlepším strelcom anglickej ligy, o jeden zásah za liverpoolskym Mo Salahom. Harry Kane taktiež žiari - strelil už 10 gólov a s 11 asistenciami je top nahrávačom súťaže.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BT Sport

Diskusia

Podobné články