Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho sfúkol Alliho: Nahneval ma! Hráč na jeho pozícii má vytvárať šance a nie problémy

LONDÝN - José Mourinho sfúkol Dele Alliho. Nahneval ma!
Zdroj: 37841
Zdieľajte:

Tottenham vo štvrťfinále EFL Cupu vyhral na pôde Stoke 3:1. Napriek postupu do semifinále bol tréner José Mourinho v pozápasových vyjadreniach kritický - na adresu Dele Alliho.

Alli ojedinele nastúpil v základnej zostave, no príliš veľký dojem neurobil. V 53. minúte po jeho chybe Thompson vyrovnal. O 13 minút neskôr ho Mourinho stiahol z ihriska a nahradil ho Lamelom.

Alli nahneval Mourinha: Má vytvárať šance, nie problémy!

„Pre mňa hráč, ktorý hrá na tejto pozícii, ktorý má vytvárať šance a nie problémy pre svoj vlastný tím. Kvôli nemu sa dostali do protiútoku, takže áno, bol som nahnevaný," cituje portál goal.com vyjadrenia Mourinha z pozápasovej tlačovej konferencie.

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniar hrdinom! Parádnou hlavičkou zariadil Interu Miláno tri body

Mourinho má vynikajúce výsledky v EFL Cupe - trikrát ho vyhral s Chelsea a raz s Manchesterom United. S Tottenhamom túži pridať piatu trofej.

„Čakajú nás dva veľmi ťažké zápasy. Tímy, ktoré sú tam, budú ťažké. Sme v semifinále a budeme tam bojovať," odhodlane vyhlásil portugalský tréner.

Pre Spurs je však žreb veľmi milosrdný. V semifinále sa predstaví proti Brentfordu. V druhom semifinále si sily zmerajú giganti z Manchesteru - United a City.

Brentford je druholigista. V Championship mu patrí štvrtá pozícia. Neprehral dva mesiace, ťahá sériu 14 duelov bez porážky. Vo štvrťfinále EFL Cupu vyradil Newcastle.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články