Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kmotrík reaguje na Mohu: Nech si to dá najskôr v hlave do poriadku! Nie je nenahraditeľný

BRATISLAVA - Moha obvinil Slovan, že nehráva kvôli finančným sporom. Teraz na neho reaguje Ivan Kmotrík: Nech si to dá najskôr v hlave do poriadku!
Zdroj: 37006
Zdieľajte:

Sedem stretnutí a odohratých dovedna len 351 minút v tejto sezóne.

Moha v Slovane na vedľajšej koľaji. Legionár sa rozhodol prezentovať svoj pohľad na vec prostredníctvom instagramu:

„Každému, kto sa o to zaujíma, chcem odkázať, že nehrávam kvôli pretrvávajúcemu finančnému sporu medzi mnou a Slovanom."

„Klub sa rozhodol, že hrať nebudem. Dúfam, že sa situácia vyrieši a vrátim sa na ihrisko."

Prečítajte si aj

20 rokov v kuse minimálne 10 pív každý deň! Otvorená spoveď bývalej hviezdy Realu: Ako som si prepil kariéru!

Moha? Musí si to najskôr dať v hlave do poriadku, reaguje Kmotrík

K celej situácii sa v rozhovore pre klubový portál skslovan.com vyjadril aj generálny riaditeľ ŠK Slovan Ivan Kmotrík mladší.

„Moha žiaľ nebol vhodne mentálne nastavený a mysľou prítomný v Slovane tak, aby bol pre mužstvo na ihrisku prospešný. Musím skonštatovať, že sa nesprával ako profesionál. Začal vynechávať tréningy, ako dôvody raz uviedol bolesti hlavy či svalov, inokedy žalúdočné problémy. Tréner sa rozhodol, že pokiaľ si to Moha nedá v hlave dokopy a nebude stopercentne koncentrovaný na Slovan, nie je na ihrisku použiteľný. My sme trénera v tomto rozhodnutí podržali a podporili, tréner totiž nesie plnú zodpovednosť za výber hráčov a aj za atmosféru v tíme. My nikdy nemôžeme dopustiť, aby bol jednotlivec viac než klub, čo platí aj pre Mohu," vysvetľoval Kmotrík.

„Prednosť dostali iní hráči a myslím si, že Moha zrazu zbadal, že nie je nenahraditeľný. Rafael Ratao ho zastúpil výborne a je naším najproduktívnejším hráčom. Pochopiteľne, my sme Mohovi vďační za dobré zápasy, ktoré za nás odohral, no len z minulosti sa žiť nedá. Uvidíme, ako sa vyvinie jeho situácia. Bol a je súčasťou nášho kádra, má platný kontrakt a stále má šancu dať si všetko v hlave do poriadku. Je len na ňom, ako sa k tomu postaví a či sa bude mysľou opäť stopercentne koncentrovať na Slovan," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články