Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Maradona sa pokúsil zabiť už predtým, tvrdí jeho lekár. A z nemocnice ho prepustili priskoro

BUENOS AIRES - Maradona sa už pokúsil zabiť predtým, tvrdí lekár, ktorý sa o neho staral 30 rokov. A z nemocnice bol prepustený priskoro, dodáva
Zdroj: 37461
Zdieľajte:

Alfredo Cahe je lekár, ktorý sa o Diega Maradonu staral v rokoch 1977 až 2007.

V argentínskom rozhlase uviedol, že Maradona spáchal samovraždu tým, že prestal krátko pred smrťou užívať lieky, ktoré mu predpísali po operácii mozgu.

„Toto sa mi nezdá ako prostý infarkt," vyhlásil odborník.

Maradona sa pokúsil zabiť už predtým

Cahe prezradil, že Maradona sa pokúsil zabiť už v minulosti. Počas pobytu na Kube sa úmyselne zrazil s autobusom, no nehodu prežil bez následkov.

Potom mal Maradona na otázku, či sa chce zabiť, odpovedať: „Možno raz, ktovie."

Prečítajte si aj

Vybuduje AC Miláno smrtiacu ofenzívu? Rossoneri chcú v januári priviesť k Ibrahimovičovi ďalší klenot

Alfredo Cahe podľa vlastných slov krátko pred smrťou Maradonu hovoril s jednou z jeho bývalých priateliek a matkou jedného z detí Veronikou Ojedovou.

Tá mu mala povedať: „Diego mi hovoril, že už je unavený životom a nechce sa mu už pokračovať ďalej. A že všetko už má za sebou."

Cahe bol nielen lekárom Maradonu, ale aj jeho dobrým priateľom. Navštívil ho v nemocnici, kam ho hospitalizovali mesiac po oslave jeho 60. narodenín a kde sa podrobil operácii mozgu.

„Videl som nedbalosť, ľahkomyseľnosť a neskúsenosť. Prišlo mi, že jeho stav nie je dostatočne monitorovaný. Nemal ani poriadny výživový plán. Starostlivosť nebola dostatočná. Hlavne mal zostať v nemocnici dlhšie a nemal byť prepustený do domu, ktorý nebol pre neho náležite pripravený," dodal lekár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články