Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona pripravená predať v januári túto hviezdu. Hlási sa Arsenal

BARCELONA - FC Barcelona pripravená riešiť svoju zlú finančnú situáciu januárovým predajom tejto hviezdy. Hlási sa Arsenal
Zdroj: 36995
Zdieľajte:

FC Barcelona utrpela obrovské finančné straty počas pandémie koronavírusu a musela sa s hráčmi dohodnúť na oneskorenom vyplatení určitého percenta platov, aby nezbankrotovala.

V januári chce vylepšiť svoju finančnú situáciu predajom niekoľkých hviezd. Jednou z nich je podľa španielskeho Sport Philippe Coutinho, ktorý sa na Nou Camp vrátil pred sezónou z hosťovania v Bayerne.

Coutinho na predaj, zamieri do Arsenalu?

Zdalo sa, že by pod Ronaldom Koemanom mohol reštartovať svoju kariéru v Barcelone. No v La Lige nastúpil len v siedmich zápasoch, strelil v nich dva góly.

Barcelona za Coutinha zaplatila 120 miliónov eur. Predstavitelia katalánskeho klubu sú ochotní akceptovať aj polovicu z tejto sumy za jeho predaj.

Prečítajte si aj

Ibrahimovič: Tím snov s Messim? Ja by som bol kapitánom a jedenástky by som mu nenechal

Dostupnosť Coutinha na zimnom trhu vzbudzuje záujem Arsenalu Londýn, ktorý sa o Brazílčana snažil už v lete. Koeman ale zablokoval tento transfer, pretože počítal s Coutinhom ako kľúčovým prvkom svojich plánov.

No Holanďan si uvedomil, že pri pretlaku hráčov a konkurencii ako Lionel Messi, Antoine Griezmann či Pedri nezohráva Coutinho v Barcelone takú úlohu, ako si myslel, že bude.

Arsenal sa neskutočne trápi a šéf Gunners Edu jasne naznačil, kde tím tlačí topánka najviac a po akej posile v januári londýnsky klub pôjde.

„Je celkom jasné, čo potrebujeme. Potrebujeme kreatívneho hráča do stredu, to momentálne v kádri nemáme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport

Diskusia

Podobné články