Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zápas, ktorý Buffona dodnes máta: Myslím na to štyrikrát do týždňa!

TURÍN - Nočná mora, ktorej sa nemôže zbaviť. Zápas, ktorý ho máta dodnes. Myslím na to štyrikrát do týždňa, priznáva Buffon
Zdroj: 37768
Zdieľajte:

Gianluigi Buffon sa zapísal medzi najväčšie brankárske legendy všetkých čias. Dosiahol vo svojej mimoriadne úspešnej kariére takmer všetko. Až na titul v Lige majstrov. O to viac ho prenasleduje nočná mora z vypadnutia PSG s Manchesterom Utd. v roku 2019.

Buffon prezradil, ktorý zápas je jeho nočnou morou

Na osvieženie pamäti. PSG vyhral v osemfinále prvý zápas na Old Trafforde 2:0. V domácej odvete v Parku princov však prekvapujúco prehral 1:3 a so súťažou sa rozlúčil.

„Je to zápas, na ktorý myslím tri či štyrikrát do týždňa. Prináša to veľa ľútosti," netají Gianluigi Buffon v rozhovore pre L´Equipe.

Prečítajte si aj

Mal tú česť hrať so všetkými troma. Arthur prezradil, čo spája Cristiana Ronalda, Messiho a Neymara

„Bol som si istý, že sa v tej sezóne dostaneme do finále. V Manchesteri sme vyhrali veľký zápas s veľkou demonštráciou sily. A nanešťastie si vyčítam neuveriteľnú chybu. Chybu, ktorú so skúsenosťami, ktoré mám, by som nemal urobiť," sype si taliansky brankár popol nad hlavu.

„Mysleli sme si, že je to formalita a nechal som sa uniesť. Bolo to, ako keby mal ten zápas malú hodnotu pretože sme už vyhrali ten prvý 2:0 a oni, chudáci chlapci, mali k dispozícii len dvoch hráčov a deviatich mladíkov."

Buffon pôsobí aktuálne v Juventuse Turín, ktorý je po dvanástich kolách tretí v talianskej Serii A. V Lige majstrov sníva o triumfe, jeho tím narazí v osemfinále na FC Porto.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: L´Equipe

Diskusia

Podobné články