Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kandidát na prezidenta FC Barcelona nechce pri Haalandovi zopakovať chybu s Beckhamom a Neymar? Je to jasné!

BARCELONA - Kandidát na prezidenta FC Barcelona Victor Font nechce pri Haalandovi zopakovať chybu klubu s Davidom Beckhamom. A Neymar? Je to jasné, tvrdí
Zdroj: 36526
Zdieľajte:

Kandidát na prezidenta FC Barcelona Victor Font prezradil pre Goal.com, že nechce opakovať chyby predošlých kandidátov a nebude dávať veľkohubé vyhlásenia o hviezdnych posilách uprostred špekulácií o potenciálnom angažovaní Erlinga Haalanda.

Nezopakovať pri Haalandovi chybu s Beckhamom

V roku 2003 sa Joan Laporta pripravoval prevziať prezidentskú funkciu na Nou Campe a veľkohubo vyhlasoval, že pritiahne Davida Beckhama z Manchesteru United. A čo sa stalo? Získal ho úhlavný rival Barcelony Real Madrid.

Font nechce zopakovať rovnakú chybu s Haalandom. „Je obdobie kampane, takže je normálne počúvať o populárnych menách, ale fanúšikovia sú inteligentní a vedia, že vôbec prvýkrát v histórii nejde o sľubovanie úžasného mena, ako sa to stalo s Beckhamom v roku 2003."

Prečítajte si aj

FC Liverpool už má vyhliadnutú náhradu za Wijnalduma. Víťaza EURO 2016

Pri Neymarovi je to jasné

Ďalším menom, ktoré sa intenzívne spája s presunom do FC Barcelona je Brazílčan Neymar. Ten už na Nou Campe v minulosti úspešne pôsobil a súčasná hviezda PSG nedávno do kamier vyhlásila, že veľmi túži v budúcej sezóne po obnovení spojenia s Lionelom Messim.

„Milujem ho ako hráča. Užívam si jeho hru, pretože je to čistý talent, ale musíme byť realisti. Klub je taký, aký je po finančnej stránke. A pravdepodobne chce konkurenčný plat. Nemôžeme to zaplatiť. Okrem týchto faktov, nemôžeme zabudnúť na mnoho iných aspektov. Sme FCB a klub je dôležitejší ako jedna osoba. Neymar nás opustil, neustále žaluje FCB a myslím, že táto voľba je jasná," rezolútne zmietol Victor Font zo stola možnosť angažovania Neymara.

Verí v udržanie Messiho

Kľúčom budúceho prezidenta Barcelony bude udržať ikonického kapitána Lionela Messiho v klube.

„Myslíme si, že ho môžeme udržať. Mimo jeho frustrácie, ktorá je pravdepodobne veľmi vysoká vzhľadom na úroveň, ktorú sme dosiahli v auguste, je tu jeho láska k FCB. Vždy hovoril, že chce skončiť v FCB a jeho frustrácia smeruje k chýbajúcemu projektu. To je presne to, na čom práve pracujeme, aby sme boli znova konkurencieschopní. To by sme mu chceli povedať a myslím si, že nám dá príležitosť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Goal.com

Diskusia

Podobné články