Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Cristiano Ronaldo ukradol gól spoluhráčovi bojujúcemu o post kráľa strelcov v Lige majstrov

TURÍN - Cristiano Ronaldo dosiahol fantastický míľnik, no fanúšikovia ho obviňujú z gólovej krádeže spoluhráča, ktorý navyše bojuje o korunu kráľa strelcov Ligy majstrov
Zdroj: 37541
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo prispel jedným gólom k výhre Juventusu Turín proti Dynamu Kyjev (3:0) v stredajšom stretnutí Ligy majstrov.

Ronaldo "zobral" gól spoluhráčovi bojujúcemu o post kráľa strelcov

Pre Ronalda išlo o jubilejný 750. gól, no zatiaľčo sa portugalská hviezda raduje z dosiahnutého míľnika, fanúšikovia ho obviňujú z toho, že ukradol gól spoluhráčovi Alvarovi Moratovi.

Po centri Federica Chiesu sa lopta dostala medzi brankára a Alvara Moratu a od Španiela putovala do bránky. Bol by to gól, no Cristiano Ronaldo inštinktívne loptu ešte posunul za bránkovú čiaru.

Prečítajte si aj

Neymar: Chcel by som v budúcej sezóne hrať s Messim

35-ročný Ronaldo sa dotiahol už len na 17 gólov na rekordného Pelého. Zažil však nervózne chvíle, nakoľko sa situácia posudzovala prostredníctvom VAR - či náhodou nebol v ofsajde.

Na sociálnych sieťach začali Ronalda fanúšikovia obviňovať z toho, že ukradol Moratovi gól. Pre Španiela je situácia o to chúlostivejšia, že s Haalandom a Rashfordom sa delí o pozíciu top kanoniera Ligy majstrov. Všetci traja majú na konte po 6 presných zásahov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články