Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Predzápasové analýzy pre tipujúcich

Analýza pre tipujúcich na kvalifikačné zápasy.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

20.45 NEMECKO – ÍRSKO

Tip: handicap 0:1 1

Kurz: 1,75

ANALÝZA:

Nemecku vstup do kvalifikácie nevyšiel podľa ich predstáv, keďže po dvoch zápasoch majú na konte iba 3 body. Mrzieť ich môže najmä súboj s Poľskom, kde boli jednoznačne lepším tímom, súpera prestrieľali, vyprodukovali si množstvo šancí avšak nedokázali to zužitkovať vo svoj prospech. Na druhej strane Poľsko vyťažilo z minima maximum a mohlo sa radovať z plného bodového zisku po veľmi dlhom čase. Nemecko už v tomto zápase nemôže nechať nič na náhodu a bude musieť za každú cenu vyhrať. S Írskom majú pozitívnu bilanciu, z posledných dvoch vzájomných zápasov vyšli v oboch prípadoch víťazne a to pomerne jednoznačným spôsobom ( 3:0 a 1:6). Írsko navyše v tomto zápase nemôže počítať s dôležitou trojicou Coleman, McCarthy a Shay Given.

Domáci by mali potvrdiť úlohu favorita a vyhrať minimálne dvojgólovým rozdielom.

Dôvera: 6/10

Analýzu si pre vás pripravil UltraTips

Analýza 2

20:45 DÁNSKO - PORTUGALSKO

Tip: oba tímy dajú gól - ÁNO 1,83

Situácia v kvalifikačnej I-skupine je zamotaná a ešte viac ju môže zamotať súboj medzi Dánskom a Portugalskom. Severania sú na čele tabuľky, hostia s hviezdnym Ronaldom šokujúco na jej chvoste. Pravda za sebou majú ešte len jeden odohraný duel, v ktorom doma, bez svojej najväčšej hviezdy, nečakane podľahli Albánsku. Toto zakopnutie napokon stálo miesto už bývalého kormidelníka Paula Benta, ktorého nahradil Fernando Santos. Netreba však zabúdať na fakt, že ten nemôže v ôsmich stretnutiach viesť národný celok z lavičky, keďže si odpykáva trest za nešportové správanie na MS 2014 ešte ako kouč Grécka. Ten prvý nedopadol práve najlepšie, keď cez víkend Portugalčania prehrali v príprave vo Francúzsku 1:2.

H2H jasne dáva za pravdu , že v týchto zápasoch nie je núdza o góly . Domáci budu neprijemný a budú hrýzť predovšetkým cez stred ihriska kde je ich najväčšia sila. Zatiaľ čo hostia sa budu usilovať o tlak po krídelných priestoroch. Portugalsko vedené Ronaldom určite skorúje. Dáni majú svoju kvalitu a gól dať vedia .

Z toho jasne vyplýva , že stávka oba tímy dajú gól, sa hrať musí.

Analýzu si pre vás pripravil GodTips



Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ultratips.sk, God-tips

Diskusia

Podobné články