Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hororová zrážka hlavami! Hviezda Wolves bojovala na trávniku o život, panika v očiach zdravotníkov

LONDÝN - Strašidelné zranenie hviezdy Wolves! Pripomenulo hrozivé zranenie Ryana Masona z roku 2017, po ktorom musel skončiť kariéru
Zdroj: 37490
Zdieľajte:

Raúl Jimenez bol prevezený do centra na liečbu vážnych úrazov po hrozivej zrážke hlavou s Davidom Luizom. Tá sa odohrala v 6. minúte stretnutia Arsenalu s Wolves (1:2).

Raúl Jimenez utrpel vážne zranenie hlavy

Hviezda Wolves bola po zrážke s brazílskym obrancom dlho ošetrovaná na ihrisku. Bol v bezvedomí a zdravotníci museli dokonca použiť aj kyslík.

Potom ho odniesli na nosidlách a sanitkou previezli do nemocnice, kde sa podrobil ďalším vyšetreniam.

Prečítajte si aj

Leží na JIS-ke! O život bojuje aj Maradonov syn. A jedna vec vyvolala obrovské pobúrenie

Našťastie sa po dramatických chvíľach neskôr potvrdilo, že Raúl Jimenez bol v nemocnici pri vedomí a reagoval.

„Raúl Jimenez podstupuje aktuálne sken hlavy. Je pri vedomí. Je OK vzhľadom k závažnosti problému," uviedol tréner Wolves Nuno Espirito Santo.

Pre The Sun opísal dramatické chvíle, ktoré sa na ihrisku odohrávali.

„Počujete červený kód. Je to vážne. Bol to hrozný moment pre všetkých. V očiach zdravotníkov vidíte paniku a začnete premýšľať čo mu je? Mali sme obavy."

Zranenie Raúla Jimeneza pripomenulo hrozivé zranenie Ryana Masona z roku 2017, ktorý utrpel zlomeninu lebky a musel ukončiť svoju kariéru. Zranil sa v takmer identickom hlavičkovom súboji s Gary Cahillom.

David Luiz, s ktorým sa Raúl Jimenez vo vzdušnom súboji zranil, ležel na trávniku zhruba tri minúty. Krvácala mu hlava, no napokon ukázal veľkú bojovnosť a v zápase pokračoval. Keď krvácanie neprestalo ani v polčasovej prestávke, zdravotníci rozhodli o tom, že musí byť vystriedaný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články