Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

8 hviezd z akadémie Liverpoolu, ktoré môžu zachrániť tím v ťažkých časoch

LIVERPOOL - Kríza spôsobená zraneniami, akú v Liverpoole nepamätajú. Toto je 8 hviezd z akadémie, ktoré môžu zachrániť The Reds
Zdroj: 36514
Zdieľajte:

FC Liverpool sa zmieta v kríze spôsobenej zraneniami. Tréner Jurgen Klopp na náročnú situáciu zareagoval povolaním ôsmich hviezd z akadémie do prvého tímu.

Klopp využil reprezentačnú prestávku na to, aby sa podrobnejšie pozrel na hráčov z rezervy a posúdil, kto z nich je schopný postúpiť o krok vyššie.

Osem hviezd akadémie The Reds trénuje s prvým tímom

The Mirror informuje, že osem hráčov z akadémie trénovalo so zvyškom prvého tímu počas uplynulých dní. Bol medzi nimi aj 18-ročný Billy Koumetio, ktorý má šancu dostať sa do zostavy, vzhľadom na početnosť absencií Liverpoolu v obrane.

V tejto skupine bola aj trojica brankárov Vítezslav Jaroš, Marcelo Pitaluga a Jakub Ojrzynski.

Prečítajte si aj

Pred 8 rokmi zháňal prácu a nadával na život. Teraz ako kapitán priviedol Škótov na Euro a žiari v Liverpoole

Klopp tiež hodil bližšie očko na dvojicu stredopoliarov Jake Cain a Leighton Clarkson.

Do spomínanej osmičky hráčov z akadémie, ktorí trénovali s áčkom, patria aj útočníci Paul Glatzel a Louis Longstaff.

Liverpool sa po reprezentačnej prestávke predstaví v súboji proti Leicesteru a spomínaní mladíci veria vo svoju šancu nastúpiť. Tá stúpa, pretože až deväť hráčov prvého tímu pravdepodobne nebude môcť hrať pre zranenia či iné zdravotné problémy.

Na maródke sú Virgil van Dijk, Fabinho, Joe Gomez, Rhys Williams, Jordan Henderson, Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold, Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Mirror

Diskusia

Podobné články