Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nudný chodiaci tím starých pánov mieri na Euro

PRAHA - Od Čechov dostal slovenský reprezentačný tím po prehre vo vzájomnom zápase nelichotivé označenie
Zdroj: 37379
Zdieľajte:

Česi predčili Slovákov v každom ohľade a v záverečnom skupinovom vystúpení v Plzni vyhrali celkom zaslúžene 2:0 a postúpili do A-divízie Ligy národov, kde sa môžu tešiť na zápasy proti špičkovým súperom. V kontraste toho Slováci zostupujú do C-divízie, kde ich čakajú podstatne menej atraktívne tímy.

Len vďaka Rodákovi nebolo po 20 minútach po zápase

„Slováci nás ničím neprekvapili. Občas som mal pocit, že prišli tento zápas už len odohrať. Pripadali mi bez energie a bolo jasné, že už splnili cieľ, ktorým bol postup na EURO," komentoval v štúdiu Českej televízie výkon slovenského tímu bývalý reprezentant ČR Tomáš Sivok.

„Česi v prvom polčase zaslúžene viedli. Dobre kombinovali, hrali trpezlivo, mali územnú prevahu aj dosť priestoru. Slováci totiž od začiatku bránili veľmi nedôrazne a len vďaka Rodákovi, brankárovi z Fulhamu, nebolo po dvadsiatich minútach po zápase," zhodnotil zápas portál idnes.cz.

Prečítajte si aj

Ale sme dopadli! Pozrite sa, akí súperi čakajú na Slovákov v C-divízii Ligy národov

Nudný chodiaci tím starých pánov

Poriadny verbálny, no po včerajšom výkone zaslúžený, náklad dostal slovenský tím od Michala Kvasnicu z portálu isport.cz.

„Zábavné herné šablóny, pevný stred, intenzívne nasadenie, odvaha krajných obrancov, energická variabilita, nebezpečná baranidlo na hrote a zaujímavé individuálne výkony opôr," chválil atribúty českého tímu, ktoré ho doviedli k dôležitému víťazstvu.

„Stredajší súper, ktorý len pred týždňom oslávil postup na Euro, pôsobil v tomto kontraste ako nudný chodiaci tím ´starých pánov´," dodal na margo Slovákov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: isport.cz, idnes.cz, ČT

Diskusia

Podobné články