Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fabregas o bývalých tréneroch: Sklamaný z Guardiolu, s Mourinhom priateľom dodnes

MONTE CARLO - Cesc Fabregas otvorene prehovoril o bývalých tréneroch. Guardiola ho sklamal, s Mourinhom priateľom doteraz
Zdroj: 37369
Zdieľajte:

Bývalá hviezda Barcelony či Chelsea Cesc Fabregas otvorene prehovorila o niekdajších tréneroch. Hovoril o "sklamaní" z Pepa Guardiolu a o "priateľovi" José Mourinhovi.

Guardiola prilákal Fabregasa na Nou Camp v roku 2011 z Arsenalu. Fabregas spätne priznáva, že od odchodu z Barcelony s Guardiolom nehovoril a ich vzťah je vážne naštrbený.

Sklamaný z Guardiolu

Cesc Fabregas na otázku, či bol s Guardiolom v kontakte počas posledných rokov, odpovedal pre CCMA: „Nie, nie s Pepom vôbec nič."

„Neviem, či je sklamanie s Pepom vzájomné. Udiali sa veci, no nerád by som o tom hovoril. Pep bol mojím idolom od kedy som bol dieťa. Od neho som sa naučil asi najviac."

Fabregas opustil Barcelonu v roku 2014, aby sa pripojil k Chelsea. Pomohol The Blues k zisku titulu v Premier League pod vedením Mourinha.

Prečítajte si aj

Najotvorenejšia spoveď Fabregasa: Prehovoril o najťažšej chvíli svojho života!

S Mourinhom priateľom dodnes

33-ročný Fabregas vyzdvihuje portugalského trénera za to, že mu na Stamford Bridge opätovne pomohol nájsť najlepšiu formu.

„Mourinho ma najviac inšpiroval, keď som opúšťal Barcelonu. Povedal mi, že sme mali svoje problémy na ihrisku, keď bol v Chelsea a ja v Arsenale a keď trénoval Real Madrid a ja som hral za Barcelonu. Ale tým sa to pre neho všetko skončilo. Otočili sme stranu."

„Hovoril mi o svojom projekte. Musel som ísť tam, kde sa mi to zdalo najlepšie. Rozhodnutie bolo na mňa a nezáležalo mi na tom, čo budú ľudia hovoriť. Uprednostnil som profesionálny aspekt. Dnes si s ním stále píšem a považujem ho za priateľa dodnes," priznáva hráč AS Monaco.

José Mourinho nedávno zverejnil top 11 z bývalých zverencov. Pozrite, či do nej zaradil aj Fabregasa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: CCMA

Diskusia

Podobné články