Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rekord Kingsley Comana vo vážnom ohrození. Tuchel pripravený dať šancu 15-ročnému zázraku

PARÍŽ - Thomas Tuchel pripravený dať šancu 15-ročnému zázraku. Bude historicky najmladším hráčom PSG, prekoná rekord Kingsleyho Comana
Zdroj: 37145
Zdieľajte:

Thomas Tuchel, šéf lavičky PSG, je pripravený dať šancu 15-ročnému zázraku. Ako informuje France Football, v najbližších týždňoch si debut v drese PSG odbije stopér El Chadaille Bitshiabu.

Tuchel verí, že sa musí obrátiť na svojich mladíkov, pretože v nahustenom programe koronavírusom poznačenej sezóny tím PSG trpí na zranenia.

Rekord Comana vo vážnom ohrození

Bitshiabu sa stane historicky najmladším hráčom v PSG. Rozruch spôsobil už v roku 2017 ako hráč výberu U12. Je top hviezdou PSG vo výbere U19.

Doteraz najmladším hráčom, ktorý debutoval v drese PSG je Kingsley Coman. Súčasná hviezda Bayernu Mníchov mala v čase premiéry 16 rokov, 8 mesiacov a 4 dni. Debutoval v zápase so Sochaux vo februári 2013.

Prečítajte si aj

4 hetriky v 4 zápasoch! Dortmund čoskoro vypustí "zviera z klietky"

Tuchel dal najavo svoju nespokojnosť s náročným programom, keď jeho tím medzi októbrovou a novembrovou reprezentačnou prestávkou odohrá 7 zápasov za 22 dní.

„Chystáme sa zabiť hráčov. To som vždy hovoril. Zabijeme ich, pretože existuje dôležitá súvislosť medzi prípravou, výkonom a odpočinkom," hovoril.

PSG prehral v stredu v Lige majstrov v Lipsku 1:2. Z troch zápasov vyťažil len tri body za výhru na ihrisku Istanbulu Basaksehir. V polovici skupinovej fázy je Tuchelov tím na tretej pozícii, teda mimo postupu do osemfinále.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: France Football

Diskusia

Podobné články