Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Arogantná hviezda? Šéf turínskej reštaurácie odhalil príbeh, po ktorom zmeníte názor na Cristiana Ronalda

TURÍN - Nehrá sa na žiadnu primadonu. Čašník hovoril o pokore Cristiana Ronalda, ktorý si neváhal počkať na stôl v reštaurácii 40 minút
Zdroj: 37132
Zdieľajte:

Je päťnásobným víťazom Zlatej lopty a jednou z najväčších športových osobností sveta. Napriek tomu sa nehrá na žiadnu primadonu.

Cristiano Ronaldo v decembri 2018 zamieril na predvianočnú večeru s priateľkou Georginou Rodriguez a synom Cristianom juniorom.

Ronaldo si vybral podnik Casa Fiore v Turíne. Šéf Davide Fiore mu ponúkol stôl pre troch na 21:30. Okamžite po prijatí rezervácie sa uistil, že ostatní návštevníci stihnú odísť včas.

Vynikajúca pohostinnosť v spomínanom podniku sa Ronaldovi zapáčila natoľko, že sa odvtedy stal pravidelným návštevníkom podniku a chodí si užívať stredomorské jedlá a talianske špeciality.

Cristiano Ronaldo? Žiadna namyslená hviezda

Fiore pre taliansky Tuttosport spomínal na večer, keď si získal Ronalda:

„Je nemožné na to zabudnúť, bolo to ako vo filme. Bol som doma a chystal sa na večernú službu, dostal som hovor, ktorý som nikdy neočakával."

Prečítajte si aj

Konflikt Messiho so Setiénom vo Vigu! Po týchto slovách Argentínčana mu tréner ukázal dvere

„Človek mi volá, aby som rezervoval stôl pre troch pre Cristiana Ronalda na 21:30."

„Samozrejme, okamžite som povedal áno. No potom rozmýšľam: A ako to teraz urobím? Vedel som, že podnik je už plný, ale vzhľadom na čas som uvažoval, že rezervácie na 19:30 skončia do 21:30."

„Pre istotu som si požičal stôl v neďalekej reštaurácii a postavil som ho do rohu."

„Cristiano, Georgina a ich najstarší syn Cristiano junior, prišli o 20:00. A potom som si povedal: Čo teraz?"

„Zákazníci zostali ticho, nikto sa nerozprával. A predovšetkým nikto nechcel vstať, zaujal ich CR7," spomínal Fiore na decembrový večer.

„Takže som bol prinútený Cristiana nechať sedieť pri pohotovostnom stole, čas plynul a nikto neodchádzal. Cristiano však nemihol ani brvou."

„V tom okamihu som si uvedomil, že Ronaldo napriek tomu, že je svetovou hviezdou a najlepším hráčom na svete, je v prvom rade slušný chlapec."

„Môžem vás uistiť, že som videl ľudí, ktorí sú oveľa menej slávni ako on, ako po piatich minútach s aroganciou odchádzajú preč v takýchto situáciách."

„On, naopak, čakal na svoj stôl štyridsať minút."

Ronaldovi sa napriek úvodným komplikáciám podnik a pohostinnosť v ňom veľmi zapáčili.

„O štyri dni sa vrátil a od tej chvíle začal chodiť v priemere raz za týždeň. Dokonca aj s jeho agentom Jorge Mendesom," dodáva Fiore.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tuttosport

Diskusia

Podobné články