Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona predĺžila kontrakty naraz so štvoricou kľúčových hráčov

BARCELONA - Krátko po víťaznom vstupe do Ligy majstrov FC Barcelona oznámila predĺženie kontraktov so štvoricou kľúčových hráčov.
Zdroj: 36973
Zdieľajte:

Utorňajšia noc bola pre FC Barcelona poriadne hektická. Katalánci vstúpili do novej sezóny Ligy majstrov presvedčivým víťazstvom nad maďarským Ferencvárosom 5:1. Krátko na to oznámili predĺženie kontraktov so štvoricou kľúčových hráčov.

FC Barcelona predĺžila zmluvy štyrom hráčom

Nové zmluvy podpísali Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen, Clement Lenglet a Frenkie de Jong.

Piqué predĺžil kontrakt do júna 2024 a jeho výkupná klauzula je v hodnote 500 miliónov eur. Na konci tejto zmluvy bude mať španielsky obranca 37 rokov.

Prečítajte si aj

Neymar omylom zverejnil číslo Richarlisona a spustil lavínu! Za 5 minút 10-tisíc správ

Ter Stegen podpísal kontrakt do júna 2025 a tímy, ktoré by ho chceli vykúpiť z Barcelony, si musia pripraviť rovnako ako v prípade Piquého poriadny balík - 500 miliónov eur.

Lenglet a De Jong zhodne podpísali do roku 2026. Lenglet má výkupnú klauzulu nastavenú na 300 miliónov eur, zatiaľčo De Jonga môžu potenciálni záujmci vykúpiť za 400 miliónov eur.

„Tieto dohody boli dosiahnuté po týždňoch rokovaní a zahŕňajú dočasnú úpravu platov vzhľadom na súčasné okolnosti, ktoré spôsobila kríza vyvolaná Covid-19," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Barcelony.

Klub oznámil nové zmluvy štvorice hráčov do hodiny po záverečnom hvizde zápasu s Ferencvárosom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter FC Barcelona

Diskusia

Podobné články