Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Famózne gesto hetrikového hrdinu Izraela: TÝMTO si získal srdcia Slovákov

BRATISLAVA - Futbal je za hranicou toho, čo ľudia dokážu pochopiť. Famózne gesto izraelského hetrikového hrdinu, slovenský chlapec na TOTO nikdy nezabudne
Zdroj: 36932
Zdieľajte:

Eran Zahavi potvrdil svoje hviezdne kvality. Čistým hetrikom v druhom polčase zariadil víťazný obrat Izraela na Slovensku z 0:2 na 3:2 v stretnutí Ligy národov.

Eran Zahavi ukázal dobré srdce

Druhý najlepší strelec kvalifikácie na Euro však nie je žiadna namyslená primadona. Práve naopak. Je to pokorný človek s dobrým srdcom, čo naplno preukázal ešte pred zápasom.

Mladý slovenský chlapec na vozíku so svojím otcom ho čakal pred hotelom, kde bol ubytovaný izraelský tím. Chlapec požiadal izraelskú hviezdu o spoločnú fotografiu. Zahavi nielenže žiadosti vyhovel, ale fotku zverejnil na svojom Instagrame a pridal pekný odkaz.

Prečítajte si aj

Galis po totálnom výbuchu obrany volá po Škrtelovi: Nie je potrebný, ale nutný!

„Ide za hranice kultúry a náboženstiev, futbal je za hranicou toho, čo ľudia dokážu pochopiť. Tento mladý slovenský chlapec v sprievode jeho otca prišiel do hotela, aby sa so mnou odfotil. Možno nerozumie, že toto jeho malé gesto pre mňa znamená veľa. Naplnilo ma to radosťou, želám tomuto mladíkovi zdravie a ďakujem mu za čas strávený so mnou."

Famózne gesto!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Eran Zahavi

Diskusia

Podobné články