Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo zarába sám lepšie ako ŠTYRI tímy Serie A a ŠTYRIKRÁT viac ako druhý v poradí

TURÍN - Štyri tímy Serie A zarábajú MENEJ ako samotný Cristiano Ronaldo
Zdroj: 36902
Zdieľajte:

Že je Cristiano Ronaldo suverénne najlepšie plateným futbalistom talianskej Serie A neprekvapí nikoho. Čo ale vyznie priam šokujúco, jeho plat je vyšší, ako celých štyroch tímov v súťaži!

Cristiano Ronaldo zarába viac ako štyri tímy Serie A

35-ročný Portugalčan zarába 31 miliónov eur ročne. Štyri tímy v talianskej lige majú celkové platové náklady rovnaké alebo nižšie - Udinese, Verona, Spezia a Crotone.

Čísla publikované v La Gazzetta dello Sport ukazujú, že druhý najlepšie zarábajúci hráč v Serie A má štyrikrát nižší plat ako Ronaldo a je to jeho klubový spoluhráč z Juventusu Matthijs de Ligt.

Prečítajte si aj

Tajomstvo životnej formy Benzemu? To, že z Realu odišiel Ronaldo, priznal

Holandský obranca má plat 8 miliónov eur ročne. Na tretej pozícii je belgický útočník Romelu Lukaku z Interu Miláno. Ročne zarobí 7,5 milióna eur. Má však šancu prekonať de Ligta, pretože má v zmluve dohodnuté prípadné bonusy v hodnote 1,5 milióna eur.

V rebríčku najlepšie zarábajúcich hráčov talianskej ligy za nimi nasledujú - Christian Eriksen z Interu (7,5 mil. eur), útočník AS Rímu Edin Džeko (7,5 mil.eur), Paulo Dybala z Juventusu (7,3 mil.eur), útočník Interu Alexis Sánchez (7 mil. eur), útočník AC Milána Zlatan Ibrahimovič (7 mil. eur) a tiež dvojica Juventusu Aaron Ramsey a Adrien Rabiot zarába ročne 7 mil. eur.

Antonio Conte z Interu Miláno je suverénne najlepšie zarábajúcim trénerom v Taliansku. Jeho ročný plat je 12 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články