Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý tréner Írska: Paródia! Slováci boli v obrane zraniteľní, unavení, chybujúci

DUBLIN - Bývalý reprezentačný tréner Írska označil včerajší zápas za paródiu. Slováci boli podľa neho v obrane zraniteľní, unavení a chybujúci
Zdroj: 36863
Zdieľajte:

Mick McCarthy bol v úvode tohto roka na lavičke írskej reprezentácie nahradený Stephenom Kennym.

Nový tréner však nedokázal Írov doviesť na budúcoročné Euro, v ktorom mohli hrať na domácej pôde.

Bola to paródia! Íri si podľa bývalého trénera zaslúžili vyhrať

Írsko hralo v barážovom stretnutí na pôde Slovenska bez gólov v riadnom čase aj nasledujúcom predĺžení. V penaltovom rozstrele neuspeli Alan Browne a Matt Doherty.

„Keď sa pozriete na to, aký mal zápas vývoj, tak išlo o paródiu, v ktorej sme neuspeli,“ hodnotil zápas Mick McCarthy pre Sky Sports. Jeho vyjadrenia cituje aj írsky Independent.

Prečítajte si aj

Hapal varuje pred nepríjemnými Severnými Írmi, Hamšík o Gregušovej penalte: Bola to pecka!

„Je mi nesmierne ľúto dvoch hráčov, ktorí nepremenili jedenástku. Ale samozrejme aj ostatných. Hrali sme dobre, mali sme väčšie šance, stačilo jediné – streliť gól. Ten by stačil na postup."

„Hrali sme lepší futbal, mali sme lepšie šance. Boli sme lepší po väčšinu zápasu," myslí si bývalý reprezentačný tréner Írska.

„Bolo vidieť, ako Stephen Kenny hovorí hráčom pred predĺžením, aby útočili, aby sa tlačili vpred. Aj on určite videl, že Slováci boli v obrane zraniteľní, unavení, robili chyby."

„Som zdrvený za chalanov. Odovzdali mi všetko v kvalifikačných zápasoch a zaslúžili si viac ako toto. Bolo smutné vidieť, ako to končí takto," dodal Mick McCarthy.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sky Sports, independent.ie

Diskusia

Podobné články