Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO nemecký Superpohár rozhodol fantastický gól

MNÍCHOV - Joshua Kimmich sa v 82. minúte zápasu dostal k odrazenej lopte a z vnútra pokutového územia prekonal gólmana strelou rovno do stredu bránky 2:3.
Zdroj: 36780
Zdieľajte:

Futbalisti Bayernu Mníchov získali nemecký Superopohár. V stredajšom zápase v Allianz Aréne zdolali Borussiu Dortmund 3:2.

Bayern, ktorý bol napísaný ako hosťujúci tím, sa ujal vedenia v 18. minúte. Po rýchlej akcii na pravej strane vystrelil v šestnástke Corentin Tolisso, brankár jeho pokus vytlačil na brvno, no k lopte sa dostal najrýchlejšie opäť francúzsky stredopoliar a z dorážky otvoril skóre. O štrnásť minút neskôr zvýšil vedenie Thomas Müller, ktorý sa presadil hlavou. Dortmund však dokázal do polčasu znížiť zásluhou Juliana Brandta a desať minút po zmene strán sa presadil aj Erling Haaland, ktorý sa dostal za chrbát obrancov a presnou strelou vyrovnal. Mníchovčania však nakoniec dotiahli duel do víťazného konca. V 82. minúte rozhodol Joshua Kimmich, keď po brejku dorazil do siete vlastnú strelu. Pre Bayern je to tento rok už piaty titul.

Prečítajte si aj

Bibiana Steinhaus ukončila kariéru rozhodkyne: V poslednom zápase posunula hranice futbalu

Fantastický gól od Jashua Kimmicha

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, youtube.com

Diskusia

Podobné články