Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho sa nezachoval profesionálne: Z lavičky počas zápasu odišiel do šatní

LONDÝN - Futbalisti Tottenhamu Hotspur postúpili do štvrťfinále anglického Ligového pohára. V utorňajšom mestskom derby zdolali v osemfinále súťaže Chelsea Londýn 5:4 v rozstrele z jedenástich metrov. V riadnom čase sa duel skončil nerozhodne 1:1.
Zdroj: 36752
Zdieľajte:

Premiérovým gólom v drese Chelsea sa prezentoval v 19. minúte nemecký útočník Timo Werner, po zmene strán v 83. minúte však vyrovnal Erik Lamela. V rozstrele z bieleho bodu zaváhal v piatej sérii stredopoliar Mason Mount a Spurs sa tešili z postupu. Stalo sa tak napriek tomu, že kouč Tottenhamu Jose Mourinho pred zápasom avizoval, že tím sa viac sústredí na štvrtkový duel play off Európskej ligy proti Maccabi Haifa. V porovnaní s ligovým duelom proti Newcastlu (1:1) urobil v základnej zostave až deväť zmien, Harry Kane začal iba na lavičke a naskočil do hry v 70. minúte. Zmeny robila aj Chelsea, v bránke hostí debutoval po príchode z Rennes senegalský brankár Edouard Mendy.

Prečítajte si aj

Hádka v priamom prenose! Klopp si nenechal kritiku Roya Keana a totálne ho vymazal

Vyčínanie Josého Mourinha

Najskôr sa počas zápasu tréner Tottenhamu José Mourinho pohádal s trénerom Chelsea Frankom Lampardom. Neskôr sa ukázal ešte v horšom svetle. Po šanci záložník Erica Diera nezvládol svoje emócie a namieril si to do šatní.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, youtube.com

Diskusia

Podobné články