Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dudu v Kolíne zrušili! Chcel 10 na dres, bola voľná, ale aj tak ju nedostal - toto je dôvod

KOLÍN - Ondrej Duda chcel po príchode do Kolína obľúbenú 10 na dres. Bola voľná, ale aj tak ju nedostal - prezradil dôvod
Zdroj: 36702
Zdieľajte:

Slovenský reprezentant Ondrej Duda sa stal jednou z predsezónnych posíl 1. FC Kolín. K "capkom" zamieril z bundesligovej Herthy Berlín. Počas pôsobenia v tomto klube si zvykol na obľúbenú "desiatku" na drese.

Duda chcel číslo 10, nedali mu ho aj keď bolo voľné

Po príchode do Kolína si chcel zobrať číslo 10, ktoré bolo voľné. Ale napriek tomu ho nedostal. Musí si ho zaslúžiť.

„Nebudem klamať, pýtal som si desiatku. Nechcel som meniť číslo, pretože som s týmto číslom hral v Nemecku štyri roky. Povedali mi, že desiatku tu nosili legendy vrátane Lukasa Podolského. Dozvedel som sa tiež, že fanúšikovia nechcú, aby toto číslo nosil hocijaký hráč. Najmä nie nová posila. Keď si ho zaslúžim, možno ho dostanem. Je to pre mňa výzva,“ uviedol pre digisport.sk.

Prečítajte si aj

Conte tlačí na vedenie Interu, aby znížilo cenu za Škriniara. Potrebuje peniaze na vysnívanú hviezdu

Duda netají, že sa chce dostať do priazne fanúšikov a nielen pre to, že by ho to mohlo priblížiť k obľúbenému číslu na drese.

„1. FC Kolín je klub s bohatou históriou, ktorý vraj má medzi Čechmi, Slovákmi i Poliakmi dosť priaznivcov. Som rád, pretože záujem fanúšikov je vždy veľmi dôležitý. Teším sa na nich a dúfam, že si ma obľúbia," uviedol pre klubový web.

Ak bude predvádzať podobne parádne kúsky ako na videu nižšie, nemusí sa o priazeň fanúšikov určite obávať:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: digisport.sk

Diskusia

Podobné články