Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar na titulke dnešného La Gazzetta dello Sport! V Interi ho má nahradiť 20-ročná vychádzajúca hviezda

MILÁNO - Milan Škriniar na titulke piatkovej papierovej verzie novín La Gazzetta Dello Sport. V Interi ho má nahradiť 20-ročná vychádzajúca hviezda
Zdroj: 35724
Zdieľajte:

Pod trénerom Lucianom Spalettim Milan Škriniar v Interi Miláno žiaril. Antonio Conte však mal iné predstavy. Slovenský obranca sa v jeho systéme s troma obrancami neuchytil podľa predstáv a stratil miesto v základnej zostave.

Fabrizio Romano, renomovaný taliansky novinár, informoval o stredajších rokovaniach v Miláne medzi zástupcami Tottenhamu a Interu o Škriniarovi. Uvádzal, že Spurs vrátane bonusov ponúkajú za Škriniara max. 50 miliónov eur, no Miláno chce o 10 viac. Dohoda nateraz dosiahnutá nebola, rokovania však pokračujú ďalej.

Prečítajte si aj

Mourinho: Toto bol najsmutnejší moment mojej kariéry! Mal v tom prsty aj Cristiano Ronaldo

Conte má vyhliadnutú náhradu za Škriniara

Milan Škriniar a záujem Mourinhovho tímu o jeho služby figurujú na piatkovej titulke prestížnych talianskych novín La Gazzetta dello Sport. Antonio Conte má vyhliadnutnú potenciálnu náhradu za Škriniara a mal by ňou byť dvadsaťročný turecký stredný obranca Ozan Kabak z nemeckého Schalke. Údajne by skvele zapadal do dlhodobého konceptu Conteho v Nerazzurri.

V súvislosti s náhradou za Škriniara spomínajú Taliani aj Chrisa Smallinga. Ten sa vrátil po vydarenom hosťovaní v AS Ríme do Manchesteru Utd., no nezdá sa, že by mu tréner Solskjaer dal výraznejší priestor ukázať kvality. A to aj napriek tomu, že defenzíva United podáva nevýrazné výkony.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: La Gazzetta dello Sport, Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články