Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nespokojný Čech uvažuje o odchode z Chelsea

Čechovi sa nepáči jeho pozícia, možno opustí Chelsea.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený český futbalový brankár Petr Čech naznačil, že zažiada o odchod z Chelsea Londýn, pokiaľ bude v anglickom klube naďalej vysedávať na lavičke náhradníkov.

Čech, ktorý pôsobí v londýnskom tíme od roku 2004, nebol v prebiehajúcej sezóne v Premier League ani raz členom základnej zostavy Chelsea. V bránke uprednostňuje tréner Jose Mourinho Belgičana Thibaulta Courtoisa, ktorý sa pred sezónou vrátil na Stamford Bridge z hosťovania v Atleticu Madrid. V lige dostal Čech príležitosť iba raz, v nedeľňajšom mestskom derby s Arsenalom (2:0) nahradil v prvom polčase Courtoisa, ktorý sa zranil po strete s Alexisom Sanchezom. Okrem toho chytal už len v dueli 3. kola Ligového pohára proti Boltonu (2:1).

"Zatiaľ som o tom v klube s nikým nehovoril, no myslím si, že ma tam všetci dobre poznajú a vedia, že súčasná situácia má ďaleko od mojich predstáv. Pred nami sú dôležité súboje kvalifikácie o EURO 2016 a určite nechcem vysedávať v klube na lavičke a nechytať. Ak sa situácia nezačne zlepšovať, potom budem chcieť, aby sa nejako vyriešila," citovala agentúra Reuters brankárskeho veterána, ktorého čaká v piatok s českou reprezentáciou kvalifikačný duel o postup na ME 2016 proti Turecku.

Courtois je po údere stehnom od krídelníka Arsenalu Sancheza zdravotne v poriadku a nečaká ho žiadna dlhšia pauza.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články