Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG chce "zaujímavý balík" z Interu - Škriniar + Nainggolan

MILÁNO - Záujem PSG o Milana Škriniara pretrváva. Spoločne s ním chce finalista Ligy majstrov získať z Interu aj ďalšiu hviezdu
Zdroj: 36521
Zdieľajte:

Okolo Milana Škriniara sa niečo hýbe. Momentálne iba na povrchu, ale nedá sa vylúčiť, že čoskoro dôjde k prestupu, informuje taliansky portál corrieredellosport.it.

PSG sonduje možnosti získania Škriniara

Realita je taká, že existuje agent, ktorému PSG zverilo úlohu nájsť stredného obrancu, ktorý môže nahradiť Thiaga Silvu, ktorý odišiel ako voľný hráč do Chelsea.

No a meno slovenského reprezentanta je zahrnuté na zozname tohto agenta. Okrem Škriniara na tejto listine figuruje aj Kalidou Koulibaly z Neapola.

Prečítajte si aj

Duda v stredu absolvuje lekársku prehliadku, stane sa súčasťou výmeny v Bundeslige

„Momentálne neexistuje žiadna spätná väzba zo strany Interu Miláno v tom zmysle, že by došlo k priamemu kontaktu s predstaviteľmi PSG. Ale okolie Škriniara už bolo sondované a očakáva sa prehĺbenie diskusií. Je preto pravdepodobné, že čoskoro dôjde k priamemu kontaktu oboch klubov," píše Corriere dello Sport.

Finalista LM chce aj Nainggolana

V posledných hodinách sa z Francúzska vynorila aj ďalšia správa a to, že športový riaditeľ PSG Leonardo chce potešiť trénera Thomasa Tuchela, ktorý žiada o posilu do stredovej formácie.

PSG chce okrem Škriniara z Interu získať aj Belgičana Radju Nainggolana. Inter dal jasne najavo, že "Ninja" môže prestúpiť len za dvoch podmienok - buď na trvalý prestup za 15 miliónov eur, alebo na hosťovanie s opciou za 12 miliónov eur. Plné náklady na plat hráča by niesol PSG.

Nechajme sa preto prekvapiť, či spojenie Škriniara s Nainggolanom v jednom balíku neponúkne zaujímavejšie scenáre.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: corrieredellosport.it

Diskusia

Podobné články