Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Barcelona vyvíja maximálny tlak na odchod Luisa Suáreza! Takto s ním Koeman zaobchádza na tréningoch

BARCELONA - Barcelona tlačí Luisa Suáreza, aby odišiel. Jasným dôkazom je prístup trénera Ronalda Koemana k hráčovi na tréningoch.
Zdroj: 36516
Zdieľajte:

Barcelona vyvíja maximálny tlak na Luisa Suáreza, aby čo najskôr opustil Barcelonu. Uruguajský hráč nebol túto sobotu povolaný na zápas proti Nástic de Tarragona a od trénera dostal jasný odkaz, že s ním nepočíta.

Luis Suárez na tréningoch necvičí rovnako ako ostatní. Spravidla robí prvú časť so skupinou, ale neskôr ho tréner Ronald Koeman oddeľuje od ostatných. Spočiatku bola druhá časť Suárezovho tréningu fyzioterapeutická na zotavenie kolena, ale v posledných tréningoch pracoval jednoducho mimo skupiny. Informuje španielska Marca.

Veľmi tvrdé opatrenia pre futbalistu, ktorý je tretím najlepším strelcom v histórii Barcelony. Za všetkým je snaha Barcelony dostať Suáreza z Nou Campu. Suárezovi zostáva jeden rok platnej zmluvy. No Koeman mu po nástupe do funkcie dal jasne najavo, že si má hľadať nový klub a nepočíta s ním.

Luis Suárez chce zinkasovať peniaze za zostávajúci rok, Barcelona to však odmieta. A situácia je patová. Rozhodnutie oddeliť hráča od zvyšku tímu a nehrať ani priateľské zápasy je jasným ukazovateľom tlaku zo strany klubu, aby útočník odišiel.

Luis Suárez má predbežnú dohodu s Juventusom, s ktorým má možnosť podpísať trojročnú zmluvu. Je zrejmé, že ak sa s klubom nedohodne, je odhodlaný za akýchkoľvek podmienok a okolností odohrať aj posledný rok svojej zmluvy v Barcelone.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články