Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Náhrada za Luisa Suáreza? Viem, že je tam záujem Barcelony, potvrdil hviezdny útočník

BARCELONA - Hviezdny útočník potvrdzuje: Viem, že je tam záujem Barcelony. Bude náhradou za Luisa Suáreza?
Zdroj: 36413
Zdieľajte:

Už dlhšie sa v zahraničných médiách špekuluje o tom, že FC Barcelona má veľký záujem o služby útočníka Memphisa Depaya. Toho veľmi dobre pozná nový tréner Kataláncov Ronald Koeman z čias spoločného pôsobenia v holandskej reprezentácii.

Memphis Depay by na Nou Campe mohol nahradiť odchádzajúceho Luisa Suáreza, ktorý dostal povolenie trénovať individuálne. Mal pred sebou skúšku z taliančiny, ktorú musel zložiť, aby dostal pas a mohol dotiahnuť svoj transfer do Juventusu Turín.

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas pred pár dňami potvrdil, že Barcelona nie je jediný klub, ktorý sa snaží Depaya získať. Ďalším je napríklad taliansky AS Rím.

Depayov kontrakt v Lyone vyprší budúce leto. Samotný hráč teraz potvrdil, že vie o záujme Barcelony, ale nie si je istý, či sa jeho prestup podarí zrealizovať už tento rok.

Prečítajte si aj

V utorok lekárska prehliadka. Barcelona veľmi blízko k podpisu hviezdy Liverpoolu

Depay priznáva, že vie o záujme Barcelony

Správy z Francúzska hovoria o tom, že rokovania o presune Depaya do Barcelony už prebiehajú.

„Len musíme vidieť, čo sa stane. Zajtra sa budem hlásiť v Lyone a uvidíme, čo sa bude diať," uviedol Depay pre holandský NOS po pondelkovej porážke Holandska s Talianskom (0:1) v Lige národov.

„Od svojho agenta som toho veľa nepočul. Viem, že je tam záujem, ale nemám viac čo povedať, pretože toho veľa neviem," vyjadril sa Depay k ruchom o možnom prestupe do Barcelony.

Memphis Depay v závere stretnutia dostal žltú kartu a v nasledujúcom stretnutí proti Bosne a Hercegovine, ktoré je na programe 11. októbra, bude Oranjes chýbať.

V prvom zápase Ligy národov porazilo Holandsko Poľsko najtesnejším rozdielom 1:0.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: NOS.nl

Diskusia

Podobné články