Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

To je sku*vený vtip! Ibrahimovič ostro kritizuje absenciu mladej hviezdy v zostave Švédska

ŠTOKHOLM - Zlatan Ibrahimovič ostro skritizoval rozhodnutie trénera Švédska, ktorý vynechal zo základu mladú hviezdu
Zdroj: 35769
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič vyjadril svoju nespokojnosť s rozhodnutím trénera Švédska Janneho Anderssona ohľadom zostavy na sobotňajší zápas Ligy národov vo Francúzsku, ktorý Švédi prehrali 0:1.

Hviezda AC Milána nechápala rozhodnutie nasadiť 35-ročného veterána AIK Štokholmu Sebastiana Larssona namiesto 20-ročného krídelníka Juventusu Dejana Kulusevskiho.

Kulusevski prišiel do hry na posledných 20 minút zápasu a po stretnutí vyjadril svoju nespokojnosť z absencie v základnej jedenástke.

Sku*vený vtip, reagoval Zlatan Ibrahimovič na nenasadenie Kulusevskiho

Zlatan Ibrahimovič reagoval na sociálnej sieti Twitter: „To je sku*vený vtip. Ďalší dôkaz. Neschopní ľudia na nesprávnych pozíciách, ktorí dusia švédsky futbal."

Kulusevski je mladou hviezdou švédskeho futbalu. Kmeňový hráč "Starej dámy" strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v drese Parmy. V 36 zápasoch talianskej Serie A strelil 10 gólov a pridal 8 asistencií.

Po zápase dostal otázku, či mal vo svojom druhom reprezentačnom štarte dostatočný priestor ako náhradník ukázať svoje kvality.

Prečítajte si aj

Prečo Zlatan Ibrahimovič nemá ešte novú zmluvu? Rokovania s AC Miláno viaznu na tejto veci

„Nie, nemyslím si to. Bol som šokovaný. Cítil som sa naozaj, naozaj dobre v tréningu. Ale nanešťastie, aj takýto je futbal."

Tréner Andersson reagoval pre švédsky Aftonbladet:

„V tomto prípade som nemal s Dejanom žiadny osobitný rozhovor, absolútne nie. Po zápase som s ním osamote nehovoril. Ale ak to tak povedal, pravdepodobne si to myslí. Pohovoríme si o tom. Nezdalo sami, že by bol veľmi šokovaný."

„Počínal si dobre v tréningu, ako mnoho ďalších. Uvidíme, či bude hrať viac v utorok. Má výborné kvality a je to výborný hráč. A uvidíme, možno bude hrať v utorok viac. Túto zostavu sme vybrali po posúdení situácie každého, kto je na rozličných úrovniach."

„Myslím, že je tu niekoľko hráčov, ktorí by určite nemali hrať dva zápasy. Potom si môžete sami tlmočiť, aké to bude v utorok."

V utorok čaká Švédsko ďalší ťažký zápas - na domácej pôde privíta Portugalsko, obhajcu titulu v Lige národov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Aftonbladet, twitter Zlatan Ibrahimovič

Diskusia

Podobné články