Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar patrí k trom najväčším sklamaniam medzi obrancami v talianskej Serii A

MILÁNO - Taliansky La Gazzetta dello Sport zverejňuje najväčšie sklamania uplynulej sezóny v Serii A podľa jednotlivých postov. Škriniara zaradili medzi tri najväčšie sklamania medzi obrancami
Zdroj: 35724
Zdieľajte:

Taliansky web gazzetta.it zverejňuje postupne najväčšie sklamania sezóny Serie A podľa jednotlivých postov.

Škriniar medzi troma najväčšími sklamaniami

Redaktor Francesco Oddi sa najnovšie venoval obrancom. Medzi troma najväčšími sklamaniami medzi zadákmi je aj Milan Škriniar.

Okrem neho sú to Alex Sandro a Kalidou Koulibaly.

„Drahí hráči s veľkými očakávaniami, ktorí nepodali požadovaný výkon," píše Oddi.

Milan Škriniar v závere sezóny stratil miesto v zostave Interu Miláno. Podľa talianskych médií nepasoval do systému Antonia Conteho s troma obrancami. Keďže tréner zostáva na lavičke aj v budúcej sezóne, predpokladá sa Škriniarov odchod z Milána.

Prečítajte si aj

Rokovania sa rozbehli! Zahrá si Škriniar s Neymarom?

„Tento Slovák bol istotou. Jeden z tých, na ktorých základoch môžete postaviť dom," uvádza portál gazzetta.it.

Oddi v článku pripomína, že úpadok Škriniara nastal 24. júna pri remíze so Sassuolom 3:3. Inter v tom čase dostával veľa gólov. A v tomto zápase po dvoch žltých dostal slovenský obranca červenú. Aby toho nebolo málo, za urážky rozhodcu dostal trojzápasovú stopku.

To všetko sa podpísalo na jeho ďalšom osude. Červená karta, urážky a trojzápasový dištanc, nie práve najlepšie výkony. Pritom v tom čase Inter ešte bojoval s Juventusom o prvú pozíciu.

„A druhý rok po sebe ani neskóroval, po štyroch góloch v sezóne 2017-18. Priemerné hodnotenie médií 5,93," dodáva autor.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: gazzetta.it

Diskusia

Podobné články