Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nová ponuka za Škriniara priamo od finalistu Ligy majstrov! Na výmenu tento hráč + 20 miliónov eur

MILÁNO - Inter Miláno má na stole zaujímavú ponuku na Milana Škriniara priamo od finalistu Ligy majstrov. Na výmenu ponúka tohto hráča + 20 miliónov eur
Zdroj: 35385
Zdieľajte:

Milan Škriniar sa nedokázal adaptovať na systém s troma obrancami trénera Antonia Conteho. V záverečných týždňoch sezóny vypadol zo základnej zostavy.

Hovorilo sa o jeho odchode z Milána. Kľúčová pre jeho budúcnosť na San Sire mala byť otázka (ne)zotrvania trénera Conteho. Bol v hre jeho odchod z Interu.

Pred pár dňami ale po zasadnutí krízového štábu vedenia čierno-modrých prišlo potvrdenie o tom, že Conte na lavičke Nerazzurri zostáva minimálne ďalší rok.

PSG chce získať Škriniara ako náhradu za Thiaga Silvu

Pre Škriniara to znamená jediné - pravdepodobný odchod. Inter jeho predajom získa finančné prostriedky, ktoré použije na financovanie nákupu nových posíl.

PSG ponúka najnovšie za slovenského stopéra Leandra Paredesa + 20-30 miliónov eur. Informuje o tom taliansky Tuttosport.

PSG sa pýtal na dostupnosť Škriniara a o dohode sa medzi oboma zainteresovanými stranami aktuálne diskutuje.

Prečítajte si aj

Inter stanovil cenu za Škriniara, web Tottenhamu píše, že v Premier League bude žiariť

PSG, ktorý nedávno vo finále Ligy majstrov prehral s Bayernom Mníchov tesne 0:1, hľadá náhradu za brazílskeho stopéra a kapitána Thiaga Silvu. Ten odišiel z klubu zadarmo a čerstvo podpísal zmluvu s Chelsea Londýn.

Medzi PSG a Interom sú výborné obchodné vzťahy, o čom svedčí nedávny trvalý prestup Maura Icardiho.

Škriniar v súčasnosti nemá hodnotu vyššiu ako 50 miliónov eur a ponuka, ktorú PSG dáva Interu vyzerá férovo pre obe strany.

26-ročný Argentínčan Paredes si v nabitej konkurencii v PSG nedokázal v posledných dvoch rokoch vybojovať pozíciu v základnej jedenástke. A nový impulz by určite privítal aj Škriniar, ktorý v Interi prišiel o svoju pozíciu nepredajného.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tuttosport

Diskusia

Podobné články