Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Conte: Balotelliho som teraz nenominoval, neznamená to však, že s ním nepočítam

Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Antonio Conte vyhlásil, že hoci nenominoval Maria Balotelliho na najbližšie dva kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá Európy 2016, neznamená to, že s ním do budúcna nepočíta.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Balotelliho ostro kritizovali za výkony na majstrovstvách sveta v Brazílii a nevyšiel mu ani úvod klubovej sezóny. Podľa Conteho potrebuje hviezdny útočník viac času na adaptáciu po prestupe z AC Miláno do Liverpoolu. "Balotelli sa vydal na novú cestu a nemá to jednoduché. Potrebuje určitý čas kým si zvykne. Teraz som ho nenominoval, ale neznamená to, že som ho definitívne vyradil z tímu. Jeho výkony budem sledovať, tak ako aj výkony ďalších legionárov," povedal Conte reportérom počas tréningového kempu pri Florencii.

Namiesto Balotelliho nominoval Conte útočníka Southamptonu Graziana Pelleho, ktorý sa v 29 rokoch dočkal prvej reprezentačnej pozvánky. Pelle strelil v úvodných ôsmich kolách Premier League päť gólov, predtým žiaril v drese Feyenoordu. "Pelle si nomináciu jednoznačne zaslúžil. V dvoch sezónach vo Feyenoorde strelil 50 gólov a teraz dokazuje svoje kvality aj v Anglicku," povedal Conte.

Taliani privítajú v piatok doma Azerbajdžan a v pondelok sa predstavia na pôde Malty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články