Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TyC Sports: Messi na 90 % zostáva v Barcelone!

BARCELONA - Situácia okolo Messiho sa mení doslova z hodiny na hodinu. Najnovšia správa poteší všetkých fanúšikov Barcelony
Zdroj: 36348
Zdieľajte:

Situácia okolo Lionela Messiho a jeho snahy opustiť FC Barcelona sa mení doslova z hodiny na hodinu. Najnovšie to vyzerá tak, že bude musieť na Nou Campe zostať a odíde až o rok ako voľný hráč.

Ako sa na pravú argentínsku telenovelu patrí, prichádza ďalší veľký zvrat. Martin Arevalo z TyC Sports nevylučuje, že 33-ročný Messi napokon zostane v Barcelone, práve naopak. Hovorí o 90 % šanci, že Messi dodrží svoju zmluvu a ešte rok na Nou Campe zotrvá.

90 % šanca, že Messi zostane v Barcelone

Definitívne rozhodnutie by mohlo prísť už dnes po ďalšom stretnutí medzi Messiho otcom a agentom Jorgem a prezidentom klubu Josepom Mariom Bartomeuom.

Prečítajte si aj

Toto sú slová, ktoré Messiho otec opakovane zdôraznil Bartomeuovi. Man City napokon prestup vyjde lacno

„Existuje 90 % šanca, že Messi zostane v Barcelone. Uvažuje o zotrvaní do roku 2021 a po vypršaní platnosti zmluvy odíde. Dnes bude konečné rozhodnutie," píše Arevalo.

V podobnom duchu znejú aj vyjadrenia Marcela Sottileho z Fox Sports. „Z Messiho okolia zaznieva, že včerajšie stretnutie bolo pozitívne a stále rastie možnosť, že v Barcelone zostane aj ďalšiu sezónu."

Na rokovaniach s vedením Barcelony je okrem Lionelovho otca Jorgeho prítomný aj jeho bratranec Maximiliano Biancucchi a ten pre taliansky Tuttosport vyhlásil: „Mám pocit, že jeho rozlúčka s Barcelonou nie je taká jasná. Nie som si stopercentne istý, že môže odísť."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TyC Sports, Tuttosport

Diskusia

Podobné články