Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ramosov štart je otázny, no chce byť pri reprezentácii

Štart obrancu Realu Madrid Sergia Ramosa v drese španielskej futbalovej reprezentácie vo štvrtkovom dueli C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 proti Slovensku v Žiline je otázny.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

V nedeľňajšom ligovom zápase proti Athleticu Bilbao (5:0) si zranil lýtkový sval a v polčasovej prestávke ho na ihrisku nahradil Raphaël Varane.

Tréner národného tímu Španielska Vicente del Bosque čakal v pondelok na výsledky podrobnejších vyšetrení. Situáciu ale neoznačil za alarmujúcu. "Možno nám to trochu naruší pôvodné zámery, no nie je dôvod na poplach. Dôverujeme hráčom, ktorých máme v tíme," povedal pre denník ABC del Bosque, ktorý na post stredného obrancu môže na Slovensku počítať aj s dvojicou Gerard Pique a Raul Albiol.

Samotný Ramos po zápase s Bilbaom na sociálnej sieti napísal: "Mám nepríjemné pocity v lýtku, ale chcem byť s reprezentačným tímom."

Španieli mali zraz v pondelok o 13.00 h a podvečer absolvovali prvý spoločný tréning. Po štvrtkovom dueli v Žiline sa "La Furia Roja" predstaví v nedeľu na pôde Luxemburska.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články