Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo namiesto svojho hetriku vyzdvihol Benzemu

Real je na víťaznej vlne, Ronaldo vyrovnal hetrikový rekord.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Futbalisti Realu Madrid sú po rozpačitom úvode sezóny opäť na víťaznej vlne. V nedeľu zaznamenali v španielskej lige štvrté víťazstvo za sebou, keď knokautovali na domácej pôde trápiaci sa Athletic Bilbao 5:0. Hrdinom bol opäť v skvelej fazóne hrajúci Cristiano Ronaldo, ktorý vyrovnal rekord La Ligy v počte nastrieľaných hetrikov.

Portugalský kanonier sa presadil postupne v 2., 55. a 89. minúte a bol to už jeho trinásty presný zásah v šiestich dueloch, v ktorých nastúpil. V tabuľke strelcov najvyššej súťaže má výrazný náskok pred druhým Neymarom z Barcelony, ten má na konte sedem gólov. Pre Ronalda to bol 22. hetrik v La Lige, čim sa dostal na prvú priečku historických tabuliek na úroveň hviezd 50-tych rokov Alfreda di Stefana z Realu a Telma Zarru z Bilbaa.

"Zlepšujeme sa a rastieme ako tím v každom zápase, hoci stále je priestor robiť to ešte lepšie. Máme za sebou ďalšie skvelé predstavenie a z toho sa tešíme," povedal po hladkom triumfe Ronaldo. K jeho trom gólom pridal ďalšie dva francúzsky útočník Karim Benzema. "Špeciálne ma teší, že Karim sa presadil, Zaslúžil si to po kritike, ktorú mu adresovali. Ale on je predsa jeden z najlepších útočníkov na svete," dodal Ronaldo. Jeho tím je aktuálne najproduktívnejším v lige, v siedmich kolách nastrieľal súperom 25 gólov.

Real figuruje na štvrtej priečke tabuľky a na vedúcu Barcelonu stráca štyri body. Bilbao už nevyhralo v lige päť duelov a figuruje v pásme zostupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články