Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Juventus chce využiť situáciu Barcelony: Bombastický prestup dvoch hviezd z Nou Campu k Ronaldovi?

TURÍN - Taliansky Corriere dello Sport naznačuje bombastický prestup dvoch barcelonských hviezd k Ronaldovi do Juventusu
Zdroj: 36002
Zdieľajte:

Taliansky Corriere dello Sport prináša zaujímavú informáciu o tom, že Juventus Turín chce využiť aktuálnu situáciu Barcelony, v ktorej sa po nevydarenej sezóne očakávajú radikálne zmeny a pritiahnuť do Turína dve ofenzívne hviezdy z Nou Campu - Luisa Suáreza a Antoinea Griezmanna.

Dve barcelonské hviezdy k Ronaldovi?

Športový riaditeľ Juventusu Fabio Paratici sníva o posilnení útoku a Suárez s Griezmannom ku Cristianovi Ronaldovi, to by bola veľká "pecka". Rozhodne to z pohľadu "Starej dámy" nebude lacná záležitosť, na druhej strane je teraz ideálna príležitosť získať niektorú z barcelonských hviezd.

Quique Setién skončil na lavičke Kataláncov, nahradí ho Holanďan Ronald Koeman. Ten by mal podľa Mundo Deportivo podpísať dvojročný kontrakt. Klubová legenda súhlasila s podmienkami spolupráce. Na manažmente Barcelony zostáva doriešiť už len formality a poplatky s Holandským futbalovým zväzom.

Prečítajte si aj

Barcelonský rebel opitý nabúral svoje Ferrari do pouličnej lampy

Posledné správy hovoria o tom, že hviezda a kapitán Barcelony Lionel Messi požiadal po šokujúcej prehre 2:8 v štvrťfinále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov vedenie klubu o uvoľnenie. Platný kontrakt má do roku 2021, no podľa všetkého už nechce riskovať stratený rok času. V jeho súvislosti sa spomínajú najmä Inter Miláno a Manchester City.

Španielske médiá hovoria o tom, že Barcelona má zoznam len štyroch nepredajných hráčov a Griezmann ani Luis Suárez na ňom nefigurujú. Luis Suárez sa spomína v poslednom období v súvislosti s možným návratom do Ajaxu Amsterdam. Prechod do Juventusu k Ronaldovi by však bol podstatne zaujímavejší aj z jeho pohľadu.

Corriere dello Sport podotýka, že vedenie Juventusu Turín musí v prvom rade vytvoriť priestor novým hviezdam v rozpočte. Čierny Peter by mohol zostať v rukách Gonzala Higuaína, ktorý je jedným z najlepšie platených hráčov "Starej dámy".

Juventus aj Barcelona po sklamaní v poslednej sezóne potrebujú nový impulz a zmena v kádri by obom rozhodne prospela. Corriere dello Sport podotýka, že finančne dostupnejší z pohľadu Juventusu by mohli byť útočníci Zapata, Milik, Lacazette či Raul Jimenez, ktorí sú údajne tiež na radare Juventusu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport

Diskusia

Podobné články