Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tipujeme všetky štvrťfinálové zápasy Ligy majstrov (analýza)

LISABON - Už dnes večer nás čaká prvý zápas štvrťfinále LM medzi francúzskym majstrom PSG a nevyspytateľnou Atalantou.
Zdroj: 36020
Zdieľajte:

My sme si trúfli natipovať všetky štvrťfinálové zápasy najprestížnejšej európskej klubovej súťaže:

ATALANTA - PSG (12.08.)

Zápas, ktorý by bol viac nevyspytateľný, v tomto zozname nenájdete. Oba tímy majú svoje svetlé momenty a keď sa hráči dobre vyspia, sú schopní hrať vynikajúcu hru. Favoritom je však predsa len parížsky celok, ktorý má s veľkým futbalom podstatne viac skúseností. Atalanta aj PSG sú ofenzívne ladené celky spoliehajúce sa na svoje hviezdy v útoku, a preto očakávame gólové hody.

ČO TIPOVAŤ: Over 3,5 (kurz 2.3)
NÁŠ TIP NA PRESNÝ VÝSLEDOK: 1-3
HRÁČ ZÁPASU: Angel Di Maria

RB LIPSKO - ATLETICO MADRID (13.08.)

Dalo by sa povedať, že ide o presný opak prvého zápasu. Lipsko by sa za iných okolností snažilo hrať útočný futbal, no proti dokonalej obrane a smrtiacim brejkom Atletica to podľa nás Nagelsmann skúšať nebude. Pravdepodobne pôjde o najnudnejší zo všetkých zápasov štvrťfinále a je dosť možné, že sa pozrieme aj do predĺženia.

ČO TIPOVAŤ: X (kurz 3.2)
NÁŠ TIP NA PRESNÝ VÝSLEDOK: 0-1
HRÁČ ZÁPASU: Peter Gulasci

BARCELONA - BAYERN (14.08.)

Súboj dvoch gigantov by sme pokojne mohli nazvať predčasným finále. Vo veľkej miere v ňom rozhodne to, ktorý z dvojice tímov si skôr a lepšie zvykne na lisabonské prostredie. Z oboch strán môžeme čakať opatrný futbal založený na kontrole stredu poľa a pomalú rozohrávku. Stále si však myslíme, že Barcelona najmä vďaka schopnostiam svojho útoku zvíťazí. Pre fajnšmekrov odporúčame tipovať aj HT/FT X/1 s kurzom cez 8.

ČO TIPOVAŤ: 1 (kurz 3.1)
NÁŠ TIP NA PRESNÝ VÝSLEDOK: 2-1
HRÁČ ZÁPASU: Luis Suarez

MAN CITY - LYON (15.08.)

Tipovať Manchester City vo veľkých zápasoch je porovnateľné s tipovaním play-off NHL, no aj napriek tomu sa o to pokúsime. Toto štvrťfinále sa bude nepochybne hrať iba na jednu bránku. Útoku Manchestru City ide lepšie ako vytváranie šancí už iba ich zahadzovanie, a preto bude dôležité, kedy a či vôbec sa mu podarí skórovať. Zápas v závislosti od toho môže priniesť buď gólové suchoty, alebo hody. Nič medzi tým. A my si myslíme, že sa naplní prvý scenár.

ČO TIPOVAŤ: Under 2.5 (kurz 2.5)
NÁŠ TIP NA PRESNÝ VÝSLEDOK: 1-0
HRÁČ ZÁPASU: Anthony Lopes

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články