Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Už ho držať nebudú: Nasledovník Pirla má namierené ku Škriniarovi

MILÁNO - Určite ste o ňom počuli. Reč je o talentovanom mladíkovi Sadro Tonalimupi z Brescie Calcio. Tento taliansky záložník pravdepodobne prestúpi do Interu Miláno.
Zdroj: 35991
Zdieľajte:

Sadro Tonali sa narodil v talianskom Lodi. S futbalom však začínal v mládežníckych tímoch Brescie Calcio. Jeho talentu si všimli už pred pár rokmi v tomto klube, kde hrával Seriu B. Tréner jeho prestup priam zakázal a hráča potrebovali na to, aby postúpili o ligu vyššie, čo sa im nakoniec aj podarilo. Tento rok Brescia Calcio skončila na predposlednom mieste Serie A a zostup ju neminie. Je priam nepravdepodobné, aby hráč, ktorý hráva neustále v základe talianskej reprezentácia nasledoval kroky tohto klubu.

Prečítajte si aj

V USA sa znova hralo: Nešťastný pohárový zápas pre Greguša

Pirlo ho označil ako svojho nástupcu

Mladý záložník najradšej hráva v pozícií registra (miesto, ktoré miloval bývalý hráč AC Milána - Andrea Pirlo). Práve táto talianska legenda, kedysi v rozhovore poukázala na svojho nástupcu na Sandra Tonaliho.

Prečítajte si aj

Uniknutý kontrakt, ktorý Real Madrid predložil Lewandowskemu! Kráľovské peniaze aj zaujímavé klauzuly

Hráč má namierené do Interu Miláno. Jeho prestupová čiastka by sa mala pohybovať v rozmedzí 30 - 40 mil. eur. Rokovania medzi klubmi pokračujú a je otázkou času, kedy bude mať Milan Škriniar nového spoluhráča.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: calciomercato.it

Diskusia

Podobné články