Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rodák siaha na Premier League: Toto by malo platiť na Brentford!

FULHAM - Marek Rodák načrtol recept na úspech v blížiacom sa najdôležitejšom zápase jeho doterajšej kariéry.
Zdroj: 35877
Zdieľajte:

Doslova o pár minút je na programe úvodný výkop najdôležitejšieho stretnutia slovenského brankára Mareka Rodáka v doterajšej kariére.

Výbornými výkomi potiahol Fulham až do finále baráže o postup do anglickej Premier League. V legendárnom Wembley nastúpi jeho tím proti Brentfordu.

Rodák načrtol recept na finálového súpera

Rodák v rozhovore pre šport.sk načrtol recept, ktorý by na posledného súpera Fulhamu v tejto sezóne mohol platiť.

„Myslím si, že naša typická kombinačná hra. Brentford má mladé mužstvo, možno práve preto v závere základnej časti niekoľkokrát zakopol aj s papierovo slabšími súpermi. My sme s ním však počas sezóny dvakrát prehrali. Verím, že to nebude mať žiadny vplyv. Nakoniec proti sebe nastúpia tretí a štvrtý tím po základnej časti, čiže podľa mňa spravodlivé vyvrcholenie."

Brentford porazil v odvetnom semifinále doma Swansea 3:1 a zabezpečil si miestenku vo finále, no trikrát predtým prehral.

Prečítajte si aj

15-ročné zázračné dieťa Dortmundu je tak fenomenálny hráč, že Bundesliga musela zmeniť pravidlá

Fulham naposledy prehral doma s Cardiffom 1:2, no aj táto porážka mu stačila na postup. Predtým neprehral osem zápasov v rade, z toho šesť doviedol do víťazného konca.

Ako spomínal Rodák, v tejto sezóne Fulham proti Brentfordu neuhral ani bod, dokonca proti tomuto súperovi nedokázal streliť ani gól - vonku prehral 0:1 a doma 0:2.

Fulham neporazil Brentford v piatich vzájomných súbojoch v rade a naposledy sa z víťazstva proti tomuto súperovi tešil v novembri 2016.

Podarí sa Marekovi Rodákovi a jeho Fulhamu vybojovať si miestenku v Premier League?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články