Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalší úder pre Man City! Mailové dôkazy, že klub je nielenže vinný, ale na odvolacom súde KLAMAL

MANCHESTER - Manchester City je nielenže vinný, ale na arbitrážnom súde aj klamal. Nemecký Der Spiegel má e-mailové dôkazy, ktoré veľkoklub usvedčujú
Zdroj: 35853
Zdieľajte:

Nemecké noviny Der Spiegel majú dôkazy, ktoré potvrdzujú, že Manchester City je nielen vinný, ale na odvolacom súde ešte aj klamal.

UEFA zistilo, že Citizens úmyselne nafúkli svoje sponzorské príjmy a po začatí vyšetrovania kládli kompetentným úmyselné prekážky. Vo februári dostal Manchester City zákaz štartu v európskych súťažiach.

Vyšetrovanie klubu začalo po tom, čo nemecký Der Spiegel zverejnil reťazec uniknutých e-mailov, zdrojom ktorých bol informátor Rui Pinto z Football Leaks.

Začiatkom júla však odvolací súd zrušil pôvodný verdikt a povolil Manchesteru City hrať v pohárovej Európe.

Prečítajte si aj

Raketový vzostup! Manchester City dohodol zaujímavú posilu za takmer 40 miliónov EUR

Dôkazy, že Man City porušil pravidlá a ešte aj klamal

Der Spiegel však prichádza s ďalšou ranou a prináša nové obvinenia! Nemecké noviny prostredníctvom Daily Mail tvrdia, že disponujú množstvom ďalších e-mailov, ktoré nielenže dokazujú vinu City, ale navyše dokazujú aj to, že pred odvolacím súdom klub klamal.

Klub sa, samozrejme, proti novým obvineniam vehementne bráni.

Nie je jasné, ako sa napokon celá situácia vyvinie. Športový odvolací súd (CAS) dostal listy najmenej od deviatich klubov anglickej Premier League, ktoré požadujú zákaz Manchesteru City štartovať v európskych pohároch.

Majú medzi nimi byť Arsenal, Burnley, Chelsea, Leicester, Liverpool, Manchester United, Newcastle, Spurs a Wolves.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Der Spiegel, Daily Mail

Diskusia

Podobné články