Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvotriedny humus! Futbalista Dubnice nahratý ako rozmlátil tabuľu, rozkopal gauč a močil z okna i do hrnca

DUBNICA - Objavili sa šokujúce zábery z vyčíňania futbalistu Dubnice v klubových priestoroch Nitry, kde predtým pôsobil. Prvotriedny humus!
Zdroj: 35760
Zdieľajte:

Nechutné! Portál šport24.sk zverejnil video z kamerového záznamu, ktoré zachytáva besnenie podguráženého futbalistu Frederika Bilovského.

S partiou kamarátov sa stretol v zasadačke nitrianskeho klubu, kde v minulosti pôsobil. Na stole majú rozloženú pizzu, vidieť sú fľašky tvrdého alkoholu aj pivá.

Bilovský sa správa ako zviera odtrhnuté z reťaze. Najskôr sa pustí do tabule, ktorú rozmláti. Neskôr sa vymočí z okna či do hrnca položeného na stole. Aby toho nebolo málo, rozhodne sa zdemolovať aj gauč.

Práve tento incident mal stáť za tým, že z Nitry ho vo februári vyhodili a Bilovský zamieril do Dubnice. Práve tieto dva kluby sa stretli v baráži o udržanie a pre Bilovského musel mať dvojzápas veľmi špecifickú príchuť. Nitra ho zvládla lepšie - po bezgólovej remíze vonku vyhrala domácu odvetu hladko 3:0.

Prečítajte si aj

Mladícka nerozvážnosť či úmyselná provokácia? Toto mu fanúšikovia neodpustia!

„Momentálne sa k tomu nechcem vyjadrovať, nakoľko ma čaká večerný, veľmi dôležitý zápas, na ktorý sa koncentrujem. O vzniknutej situácii sa vyjadrím po zápase s Nitrou, keď predstúpim pred novinárov. Nemám s tým najmenší problém,“ uviedol na margo incidentu pre šport24.sk Bilovský.

Nechutné vyčíňanie Bilovského potvrdil pre spomínaný portál aj PR manažér Nitry Jozef Chudý.

„S poľutovaním musíme priznať, že k danému odsúdeniahodnému správaniu hráča Bilovského došlo, z čoho sme vyvodili patričné dôsledky. S hráčom sme po dohode rozviazali zmluvu. Nechceli sme to medializovať, aj sme sa na tom s hráčom normálne slušne dohodli. Avšak, keď to už vyšlo von, tak nemáme čo tajiť."

Zábery incidentu nájdete na webe šport24.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články