Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

To je vtip! Fanúšikovia Arsenalu zúria po predĺžení zmluvy Davida Luiza

LONDÝN - Fanúšikovia Arsenalu sú dlhodobo frustrovaní z výsledkov svojho tímu. No teraz z ich pohľadu prišla veľká rana z vedenia klubu
Zdroj: 35512
Zdieľajte:

Fanúšikovia Arsenalu sú dlhodobo sklamaní z nevýrazných výsledkov svojho tímu. Do toho prišla ďalšia rana. A priamo od vedenia klubu.

The Gunners informovali o tom, že predĺžili kontrakty so štvoricou svojich hráčov. Novej ročnej zmluvy sa dočkal brazílsky obranca David Luiz, čo vyvolalo v radoch fanúšikov Arsenalu obrovskú vlnu nevôle.

David Luiz prišiel vlani v lete z konkurenčného tímu mestského rivala Chelsea Londýn za 8 miliónov libier. Odvtedy vo všetkých súťažiach odohral za "kanonierov" 33 zápasov, dvakrát skóroval.

David Luiz má pevné miesto v základnej zostave a to aj napriek tomu, že sa dopustil niekoľkých hrubých zaváhaní, ktoré mu fanúšikovia nevedia odpustiť.

Prečítajte si aj

Nechutné! Bývalý hráč Arsenalu sa priznal k sexu s mladistvou a to nie je všetko!

33-ročný Brazílčan naposledy hrubo zaváhal minulý týždeň v prvom zápase po reštarte sezóny v Anglicku v stretnutí proti Manchesteru City.

Fanúšikov Arsenalu nový kontrakt Davida Luiza rozzúril

Po oznámení o predĺžení kontraktu s Davidom Luizom sociálne siete zaplavila vlna negatívnych komentárov z radov fanúšikov Arsenalu. Medzi nimi nechýbalo najmä "WHAT A JOKE" - resp. To je vtip?

Nižšie nájdete príspevky rozhnevaných fanúšikov Arsenalu po podpise Davida Luiza:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články