Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Auu! Náhoda alebo mal za TOTO Messi dostať červenú?

BARCELONA - Lionel Messi druhýkrát po sebe aktérom kontroverzie. Dnešný oslávenec opäť rozvíril debaty o tom, či mal dostať červenú. Ako to vidíte vy?
Lionel Messi, FC Barcelona.
Zdroj: twitter Leo Messi
Zdieľajte:

Lionel Messi, ktorý dnes oslavuje 33. narodeniny, v druhom zápase po sebe stredobodom rozhodcovskej kontroverzie.

Lionel Messi a jeho ďalšia kontroverzia

V 69. minúte domáceho stretnutia FC Barcelony proti Bilbau (1:0) Messi zasadil nepríjemný "šľapák" priamo na členok ležiaceho obrancu Yeraya, ktorý mohol byť rád, že vyviazol bez vážneho zranenia.

Rozhodca Jesus Gil Manzano neskontroloval situáciu prostredníctvom VAR ani to inak neriešil.

Prečítajte si aj

Arthur Melo, FC Barcelona.Spečatené! Barcelona predáva svoju hviezdu do Juventusu za 80 miliónov eur

O dve minúty po tomto incidente Lionel Messi servíroval na víťazný gól Ivanovi Rakitičovi.

O tom, či mal alebo nemal Messi dostať červenú sa vášnivo debatovalo už aj po minulom zápase Barcelony so Sevillou, ktorý skončil bezgólovou remízou. Vtedy strčil do Diega Carlosa, ktorý situáciu využil a nafilmoval pád.

„Maximálne žltá karta. Messi nemal strčiť do Diega Carlosa a ten nemal prehnať svoju reakciu," hodnotil po spomínanom stretnutí rozhodcovský expert Andujar Oliver pra Radio MARCA.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články